Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζήτησε συγγνώμη σε κόσμο, παίκτες και τεχνικό τιμ ο Αλαφούζος

Ζήτησε συγγνώμη σε κόσμο, παίκτες και τεχνικό τιμ ο Αλαφούζος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/5/2014 15:39
Ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε συγνώμη από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και το τεχνικό τιμ, για όσα έγιναν χθες στη Λεωφόρο, ενώ απολογήθηκε και στον κόσμο μέσω γραπτής επιστολής.

Υπεραισιόδοξη χαρακτήρισε την εκτίμηση του για κοινή συνύπαρξη οπαδών ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος είναι μετανιωμένος με την απόφασή του να συναινέσει στη μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ βρέθηκε σήμερα στο Κορωπί και το προπονητικό κέντρο της ομάδας, ζητώντας συγνώμη από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και το τεχνικό τιμ για τα όσα έγιναν στις κερκίδες του γηπέδου, ενώ απολογήθηκε και στον κόσμο μέσω γραπτής δήλωσης:

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους οπαδούς, τη τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Η εκτίμησή μου για το επόμενο βήμα, που οφείλουμε να κάνουμε όλοι μαζί, αποδείχτηκε υπεραισιόδοξη. Η καλή και σωστή πρωτοβουλία του Παναθηναϊκού, να προσκληθούν στο γήπεδό του οπαδοί των αντιπάλων, στο χθεσινό παιχνίδι, δεν επιβεβαιώθηκε στην πράξη. Είναι προφανές πως δεν θα επανέλθω μέχρις ότου βεβαιωθούμε ότι οι συνθήκες συνύπαρξης στη μεγάλη γιορτή, που είναι το ποδόσφαιρο, έχουν οριστικά βελτιωθεί».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.