Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Βαριά ήττα για Ρόμα, πρωταθλήτρια η Γιουβέντους

Σέριε Α: Βαριά ήττα για Ρόμα, πρωταθλήτρια η Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/5/2014 18:01
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Γιουβέντους στέφθηκε πρωταθλήτρια Ιταλίας, καθώς η βαριά ήττα της Ρόμα με 4-1 από την Κατάνια, επέτρεψε στη «Γηραιά Κυρία» να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο χωρίς αγώνα (αντιμετωπίζει τη Δευτέρα την Αταλάντα).

Μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι με την Γιουβέντους, η Ρόμα γνώρισε βαριά ήττα με 4-1 από την ουραγό Κατάνια στο «Μασιμίνο» και επέτρεψε στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε να πανηγυρίσει από σήμερα την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τα τέρματα του Ίζκο (26’, 34’), και παρά το γκολ του Τότι στο 37’ που μείωσε το σκορ σε 2-1, οι Μπερχέσιο (56’) και Μπαριέντος (79’) διαμόρφωσαν το τελικό 4-1, σκορ που διατήρησε ζωντανή την Κατάνια στην μάχη για τη σωτηρία.

Μάλιστα η ομάδα του Σεμπάστιαν Λέτο πέρασε για ένα βαθμό πάνω από την ουραγό πλέον Λιβόρνο, μετά την ήττα της δεύτερης με 5-3 από την Ουντινέζε στο «Φρίουλι» (τα 7 από τα 8 γκολ σημειώθηκαν στον πρώτο ημίχρονο!)

Από την άλλη, η Κίεβο ηττήθηκε με 1-0 στη Βερόνα από τη Τορίνο του Παναγιώτη Ταχτσίδη (μπήκε στις καθυστερήσεις) που τίμησε με τον καλύτερο τρόπο τη μνήμη των νεκρών της «Grande Torino» στην επέτειο συμπλήρωσης 65 ετών από το δυστύχημα της Σουπέργκα.

Έτσι, με την ήττα η Κίεβο έμεινε στην 16η θέση με 30 βαθμούς, έχοντας ένα περισσότερο από τη Μπολόνια η οποία ήρθε ισόπαλη 0-0 απέναντι στη Τζένοα.

Οι δύο Έλληνες άσοι της Μπολόνια (Κονέ, Χριστοδουλόπουλος) αγωνίστηκαν βασικοί, όπως και ο Γιάννης Φετφατζίδης, από την πλευρά της Τζένοα, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, κυρίως στο δεύτερο μέρος.

Επιστροφή στις νίκες για τη Πάρμα, η οποία κέρδισε με 2-0 τη Σαμπντόρια και ανέβηκε προσωρινά στην 7η θέση με 54 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την 5η Ίντερ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.