Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μεντιλίμπαρ: «Θα υπάρξουν αλλαγές στον αγώνα με τον Αστέρα»

Μεντιλίμπαρ: «Θα υπάρξουν αλλαγές στον αγώνα με τον Αστέρα»

Συντάκτης: Βασίλης Γούσιος
Βασίλης Γούσιος
26/10/2024 18:39
Ροτέισον προανήγγειλε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ενόψει του αυριανού (27/10) αγώνα με τον Αστέρα Aktor στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Ισπανός προπονητής εξήγησε πως θα υπάρξουν αλλαγές προσώπων στο ματς κόντρα στους Αρκάδες, μιας και υπάρχει μεγάλη κόπωση λόγω της αναμέτρησης που προηγήθηκε την Πέμπτη (24/10) στη Σουηδία απέναντι στη Μάλμε, παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος τόνισε πως η φιλοσοφία της ομάδας του θα είναι η ίδια, με στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη NOVA:

Για το ματς με τον Αστέρα: «Πρέπει πρώτα να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες μας μετά απ’ το κουραστικό παιχνίδι και ταξίδι, ποιοι μπορούν να επανέλθουν γρήγορα και ποιοι μπορούν να βοηθήσουν, ώστε να είμαστε μια πλήρης ομάδα. Θα το δούμε με σιγουριά για ν’ αποφασίσουμε ποιοι θα πάνε στην Τρίπολη».

Για το πώς πιστεύει ότι θα προσεγγίσει ο Αστέρας το ματς: «Είναι δύσκολο να προβλέψεις το στυλ παιχνιδιού του Αστέρα Τρίπολης λόγω των αλλαγών προπονητών. Είναι ο τρίτος προπονητής που έχουν αλλάξει. Ο κάθε προπονητής φέρνει το δικό του στυλ. Έχουν παίξει μόνο ένα ματς με τον νέο προπονητή, οπότε για εμάς είναι δύσκολο. Θα πρέπει να κάνουμε μια ανάλυση, καθώς δεν είχαμε πολύ χρόνο στη διάθεση μας. Θα πρέπει να δούμε με ποιον τρόπο θα στήσουμε τη δική μας ομάδα, για να είμαστε καλύτεροι και να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Για το ενδεχόμενο αλλαγών στη βασική ενδεκάδα: «Η ιδέα δεν θ’ αλλάξει. Θα αλλάξουν τα πρόσωπα. Σίγουρα δεν θα είναι οι ίδιοι που έπαιξαν με τη Μάλμε. Ο Ορτέγα δεν θα είναι παρών, ενώ και ο Πιρόλα είναι φορτισμένος. Υπάρχουν παίκτες οι οποίοι είχαν επανέλθει στη δράση μόλις πριν το ματς με τη Μάλμε και δεν είναι σε κατάσταση ώστε να αγωνίζονται κάθε τρεις μέρες. Θέλουμε να δούμε ποιοι είναι διαθέσιμοι, αλλά σίγουρα δεν θ’ αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας. Στόχος είναι να παρουσιάσουμε το ίδιο ποδόσφαιρο, με άλλα πρόσωπα σε ικανοποιητικό βαθμό!».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.