Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός με Ενισχυμένες Αποδόσεις!

bwin: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός με Ενισχυμένες Αποδόσεις!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/10/2024 00:02
Σούπερ αναμετρήσεις απόψε σε Ελληνικό Πρωτάθλημα μπάσκετ και ποδόσφαιρου. Στις 20:15 το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ. Στις 18:00 το κρίσιμο ματς του «τριφυλλιού» με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

bwin: Σούπερ προσφορά* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ!

Τζάμπολ στο ντέρμπι

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα αναμετρηθούν για δεύτερη φορά στη σεζόν. Μετά τη Ρόδο και τον τελικό του Σούπερ Καπ σειρά έχει το ντέρμπι του ΣΕΦ, για το Ελληνικό Πρωτάθλημα. Στη πρώτη… αιώνια μάχη οι «ερυθρόλευκοι» ήταν εκεί που πανηγύρισαν επικρατώντας 86-85 των «πράσινων». Ντόρσεϊ, Βεζένκοφ και Πετρούσεφ, ήταν τότε οι κορυφαίοι για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, με τον τελευταίο να συνεχίζει για το υπόλοιπο της σεζόν στον Ερυθρό Αστέρα. Ο Γκριγκόνις είχε ξεχωρίσει για το «τριφύλλι». Σημειώνεται πως σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 8 Νοεμβρίου οι δύο ομάδες θα συγκρουστούν εκ νέου, αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ, για τη EuroLeague!bwin: Build A Bet* στο Παναθηναϊκός - Άρης!

Το πιο κρίσιμο «σταυροδρόμι»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 18:00 τον πρωτοπόρο και φορμαρισμένο Άρη, όντας ίσως στην πιο δύσκολη κατάσταση που έχει βρεθεί στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Οι «πράσινοι» μετά το κακό ξεκίνημα στο Ελληνικό Πρωτάθλημα (6η θέση, 12 βαθμοί σε 8 αγώνες), υπέστησαν βαριά ήττα με 4-1 από την Τσέλσι για το Conference League. Και δεν είναι τόσο το σκορ, όσο η εν γένει κακή αγωνιστική εικόνα και προσέγγιση της ομάδας του Ντιέγκο Αλόνσο. Υπενθυμίζεται πως το «τριφύλλι» δεν έχει πανηγυρίσει σε ντέρμπι φέτος, καθώς έχει δύο ισοπαλίες με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και μία ήττα από την ΑΕΚ. Στα καλύτερα του βρίσκεται από την άλλη ο Άρης. Τέσσερις συνεχόμενες νίκες για το σύνολο του Άκη Μάντζιου. Αναμετρήσεις στις οποίες μάλιστα δέχτηκε μόλις ένα γκολ μετρώντας συντελεστή τερμάτων 7-1! Σε αυτό το γκρουπ αγώνων επικράτησε του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη και του ΠΑΟΚ στη Τούμπα.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ