Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Build A Bet* στο Πανσερραϊκός – ΑΕΚ!

Sportingbet - Build A Bet* στο Πανσερραϊκός – ΑΕΚ!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
26/10/2024 00:02
Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η… αυλαία της 9ης αγωνιστικής του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Τα φώτα πέφτουν στις Σέρρες, όπου η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην έδρα του Πανσερραϊκού. Σούπερ ντέρμπι στη LaLiga με την Ρεάλ να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο “Santiago Bernabeu”.

- Ενισχυμένες αποδόσεις στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

Επιστροφή στις νίκεςΜε κύριο ζητούμε την κατάκτηση των τριών βαθμών η ΑΕΚ ταξίδεψε στις Σέρρες για ν’ αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό. Η Ένωση μετρά μία νίκη στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις του Ελληνικού Πρωταθλήματος και απόψε γνωρίζει πως πρέπει να φύγει με το «διπλό» από την Βόρεια Ελλάδα εάν θέλει να μείνει σε απόσταση… αναπνοής από την κορυφή της βαθμολογίας. Στα αγωνιστικά, ο Ματίας Αλμέιδα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, καθώς και ο Νίκλας Ελιάσον που έμεινε εκτός με τον ΠΑΟΚ επέστρεψε στην αποστολή. Η «παράδοση» είναι με το μέρος του «δικέφαλου αετού», ο οποίος τρέχει αήττητο σερί στα τελευταία οκτώ ματς κόντρα στα «λιοντάρια», ανεξαρτήτου έδρας, ωστόσο, την περσινή χρονιά και οι δύο αναμετρήσεις έληξαν ισόπαλες.

– Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα σε Ζωντανή Μετάδοση*!

“Εl Clasico”

Σπουδαίο ματς αναμένεται να διεξαχθεί απόψε στην Μαδρίτη, όπου Ρεάλ και Μπαρτσελόνα θα «μονομαχήσουν» με… φόντο την κορυφή στη LaLiga. Αμφότερες, καταλαμβάνουν τις δύο πρώτες θέσεις, με τους Μαδριλένους να βρίσκονται στην 2η θέση, τρεις βαθμούς πίσω από τους Καταλανούς. Εφόσον, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικρατήσει θα ανέβει αυτή στην 1η θέση, παρά την ισοβαθμία. Μεσοβδόμαδα και οι δύο ομάδες… πετούσαν φωτιές στην 3η αγωνιστική του Champions League, δείχνοντας ότι βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση. Η Ρεάλ αν και βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 2-0 από την Ντόρτμουντ στην Μαδρίτη έκανε μία… επική ανατροπή και πήρε το «τρίποντο» επικρατώντας με 5-2. Με τέσσερα γκολ φιλοδώρησε την Μπάγερν η Μπαρτσελόνα, έχοντας σε απίστευτο βράδυ τον Ραφίνια, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ