Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πογκμπά: «Δεν με σεβάστηκε η Μαν. Γιουνάιτεντ»

Πογκμπά: «Δεν με σεβάστηκε η Μαν. Γιουνάιτεντ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/5/2014 14:52
Για ασέβεια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προς το πρόσωπο του έκανε λόγο ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος αποκάλυψε πως προπονούνταν μόνος του για ένα διάστημα στη διάρκεια της θητείας του στους «κόκκινους διαβόλους».

Τα βέλη του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έριξε ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος αποχώρησε ως ελεύθερος από την αγγλική ομάδα το καλοκαίρι του 2012, υπογράφοντας στη συνέχεια συμβόλαιο στην Γιουβέντους, καθώς δεν υπολογίζονταν από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο 21χρονος Γάλλος μέσος, ο οποίος πλέον θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη θέση του, μιλώντας στο «BBC» κατηγόρησε την Γιουνάιτεντ για ασέβεια προς το πρόσωπο του:

«Με άφησαν να φύγω και είπαν στα Μέσα ότι εγώ ήθελα να αποχωρήσω από τον σύλλογο. Αυτό είναι ασέβεια. Μάλλον δεν πίστευαν ότι έχουν κάνει λάθος» δήλωσε ο Πογκμπά και συνέχισε:

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μεγάλος σύλλογος, όμως πρέπει να σκεφτείς τον εαυτό σου. Χρειαζόταν να παίζω. Ο κόουτς μου έλεγε ότι θα έπαιρνα ευκαιρίες, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβαινε. Προπονούμουν μόνος μου για μία εβδομάδα. Μου είπαν μάλιστα να πάω στο γυμναστήριο. Τους είπα πως δεν είμαι αθλητής αλλά ποδοσφαιριστής», δήλωσε ο Πογκμπά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.