Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Λιμπερταδόρες: Νοκ άουτ η πρωταθλήτρια Ατλ. Μινέιρο του Ροναλντίνιο (video)

Κόπα Λιμπερταδόρες: Νοκ άουτ η πρωταθλήτρια Ατλ. Μινέιρο του Ροναλντίνιο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/5/2014 03:52
Η Ατλέτικο Νασιονάλ με γκολ στο 88’ απέκλεισε την κάτοχο του Κόπα Λιμπερταδόρες, Ατλέτικο Μινέιρο του Ροναλντίνιο και προκρίθηκε στους «8» του θεσμού, εκεί όπου θα συναντήσει την Ντεφενσόρ από την Ουρουγουάη. Δείτε τα ζευγάρια των προημιτελικών.

Μόλις μια ομάδα από τη Βραζιλία (Κρουζέιρο) κατάφερε να προκριθεί στα προημιτελικά του φετινού Κόπα Λιμπερταδόρες, καθώς η κάτοχος του τίτλου Ατλέτικο Μινέιρο ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της με την Ατλέτικο Νασιονάλ από την Κολομβία και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού.

Η ομάδα του Ροναλντίνιο προηγήθηκε στο 20’ με το τέρμα του Φεραντίνιο, ισοφαρίζοντας έτσι το σκορ του πρώτου αγώνα, ωστόσο δύο λεπτά πριν το φινάλε (το ματς θα οδηγούσε σε πέναλτι) ο Χέφερσον Ντούκε ισοφάρισε σε 1-1, στέλνοντας την Ατλέτικο Νασιονάλ στους «8» του θεσμού!

Εκεί θα αντιμετωπίσει την Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ από την Ουρουγουάη, η οποία απέκλεισε τη Δε Στρόνγκεστ στα πέναλτι (4-2) στη φάση των «16».

Στα άλλα ζευγάρια, ξεχωρίζει φυσικά η μάχη της πρωταθλήτριας Βραζιλίας Κρουζέιρο με την πρωταθλήτρια Αργεντινής Σαν Λορένσο, ενώ η κάτοχος του Κόπα Σουνταμερικάνα Λανούς, στην οποία αγωνίζεται ο Ίσμαελ Μπλάνκο, θα αντιμετωπίσει την Μπολίβαρ.

Τέλος η Αρσενάλ Σαραντί θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την Νασιονάλ από την Παραγουάη, που απέκλεισε στο προηγούμενο γύρο την Βελέζ.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών:

Νασιονάλ Ασουνσιόν (Παραγουάη) - Αρσενάλ Σαραντί (Αργεντινή)

Ατλέτικο Νασιονάλ (Κολομβία) - Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ (Ουρουγουάη)

Σαν Λορένσο (Αργεντινή) - Κρουζέιρο (Βραζιλία)

Λανούς (Αργεντινή) - Μπολίβαρ (Βολιβία)

Τα ζευγάρια των ημιτελικών:

Νασιονάλ Ασουνσιόν/Αρσενάλ Σαραντί - Ατλέτικο Νασιονάλ/Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ

Σαν Λορένσο/Κρουζέιρο - Λανούς/Μπολίβαρ

Τα γκολ



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.