Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι Ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη με ενισχυμένες αποδόσεις!

Οι Ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη με ενισχυμένες αποδόσεις!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/10/2024 13:27
Σπουδαία ημέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο με τους τρεις εκπροσώπους μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να επιστρέφουν στη δράση σε κομβικές αναμετρήσεις.

Στο κατάμεστο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την πανίσχυρη Τσέλσι στην 2η αγωνιστική του Conference League. Το «τριφύλλι», μετά την ισοπαλία (1-1) κόντρα στην Μπορατς, φιλοδοξεί να κοιτάξει στα μάτια το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης, προκειμένου μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα να μείνει σε τροχιά πρόκρισης. Οι «πράσινοι» μετά τη νίκη την Κυριακή με τον ΟΦΗ (0-1) στο Ηράκλειο απέκτησαν αυτοπεποίθηση. Μειονέκτημα η απουσία του Φώτη Ιωαννίδη. Η Τσέλσι ξεκίνησε στη διοργάνωση με νίκη (4-2) απέναντι στη Γάνδη και με το «καλημέρα» έδειξε τα δόντια της. Οι «μπλε» επιθετικά διαθέτουν απαράμιλλή ποιότητα με τους Τζάκσον, Πάλμερ, Νκουνκου, Σάντσο. Την Κυριακή η Τσέλσι ηττήθηκε στο ντέρμπι της Premier League (1-2) από τη Λίβερπουλ.

Παναθηναϊκός – Τσέλσι 1:5.50 Χ:4.05 2:1.60


Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την Βικτόρια Πλζεν για την 3η αγωνιστική του Europa League. Οι Θεσσαλονικείς, μετά τις δύο ήττες από Γαλατασαράι και Στεάουα Βουκουρεστίου, ουσιαστικά «καίγονται» για τη νίκη για να μπουν στο κόλπο της πρόκρισης. Ο Λουτσέκσου επιθετικά θα ρισκάρει. Το τελευταίο δείγμα γραφής του ΠΑΟΚ ήταν η ισοπαλία (1-1) στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Η Βικτόρια Πλζεν μετράει δύο ισοπαλίες (3-3 με Άιντραχτ, 0-0 με Λουντογκόρετς) σε ισάριθμα ματς στο Europa League και το γεγονός ότι παίζει με άγνοια κινδύνου την καθιστά άκρως επικίνδυνή.

ΠΑΟΚ – Βικτόρια Πλζεν 1:1.92 Χ:3.65 2:4.05


Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί (22:00) με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μάλμε και Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν επικίνδυνη έξοδο στη Σουηδία και οι δύο ομάδες έχουν από τρεις βαθμούς. Η Μάλμε με τη νίκη επί της Καραμπάγκ (1-2) ανέκτησε τη χαμένη της αυτοπεποίθηση και θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα της έδρας. Εκεί συνήθως παίζει επιθετικά.

Ο Ολυμπιακός με το 3-0 κόντρα στην Μπράγκα απέδειξε ότι θέλει να πρωταγωνιστήσει και στο Europa League. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ περιμένει από τους παίκτες του ένα μεγάλο εκτός έδρας αποτέλεσμα για να ξεχαστεί και η «γκέλα» (2-2) με τον Λεβαδειακό στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μάλμε – Ολυμπιακός 1:3.00 Χ:3.50 2:2.35


Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.