Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Vistabet - Ενισχυμένο Build A Bet* στο Παναθηναϊκός – Τσέλσι!

Vistabet - Ενισχυμένο Build A Bet* στο Παναθηναϊκός – Τσέλσι!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/10/2024 11:35
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Βικτόρια Πλζεν στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μάλμε στην Σουηδία για την League Phase του Europa League. Την Τσέλσι υποδέχεται ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ για το Europa Conference League.

Όλα για τη νίκη

Με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Βικτόρια Πλζεν στην Τούμπα. Οι «ασπρόμαυροι» με δύο ήττες στις πρώτες αγωνιστικές έχουν μηδέν βαθμούς στην League Phase του Europa League. Άπαντες στους Θεσσαλονικείς γνωρίζουν ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει και ακόμα μία αποτυχία ίσως σταματήσει πρόωρα το… όνειρο μιας επιτυχημένης ευρωπαϊκής πορείας. Στα αγωνιστικά, εκτός του Μπάμπα Ράχμαν ο Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Στο 2.40 η απόδοση στην Vistabet να νικήσει ο ΠΑΟΚ το πρώτο ημίχρονο. - Ενισχυμένες αποδόσεις στο ΠΑΟΚ - Βικτόρια Πλζεν!

Στόχος, το «διπλό»

Να βάλει για ακόμα μία αναμέτρηση το ευρωπαϊκό του «κοστούμι» θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος δοκιμάζεται από την Μάλμε στο “Eleda Stadion”. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την εκτός έδρας ήττα (2-0) από την Λυών, έβγαλαν αντίδραση και κυριάρχησαν με σκορ 3-0 της Μπράγκα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Πάνω σε αυτή τη νίκη θέλουν να… πατήσουν οι παίκτες του Μεντιλίμπαρ και να πανηγυρίσουν ακόμα ένα «τρίποντο» που θα τους φέρει σε αρκετά πλεονεκτική θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Στα αγωνιστικά, Ρέτσος, Γουίλιαν, Μάρτινς και Στάμενιτς τέθηκαν στη διάθεση του Βάσκου προπονητή. Στο 2.30 η απόδοση στην Vistabet να σκοράρει ο Ελ Κααμπί στο ματς.

- Μοναδική προσφορά* στο Europa League!

Για το θετικό αποτέλεσμα

Να γράψει μία ακόμα όμορφη ευρωπαϊκή… σελίδα στην ιστορία του θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Τσέλσι. Οι «πράσινοι» γνωρίζουν τους κινδύνους και τις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση κόντρα στους «μπλε» ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα. Κλειστά «χαρτιά» κρατάει ο Αλόνσο, όσον αφορά τους έντεκα που θα ξεκινήσουν στο ματς, με τον Σπόραρ ωστόσο να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή, αλλά τον Γερεμιέγιεφ να έχει όλες τις πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός. Στο 1.80 η απόδοση στην Vistabet να σημειώσει ένα σουτ εντός εστίας ο Σουηδός επιθετικός.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ