Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι αναμετρήσεις του Champions League με ενισχυμένες αποδόσεις!

Οι αναμετρήσεις του Champions League με ενισχυμένες αποδόσεις!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/10/2024 18:15
Επιστρέφουν στην δράση τα αστέρια του Champions League και η 3η αγωνιστική είναι κομβική. Την Τρίτη οι ομάδες υπόσχονται μια νέα ποδοσφαιρική παράσταση και αναμφισβήτητα δεσπόζει το repeat του περυσινού τελικού ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ντόρτμουντ.

Η «βασίλισσα» σκέφτεται μόνο το «τρίποντο» της νίκης, αφού σε αντίθετη περίπτωση θα μπλέξει. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκαν από την Λιλ στη Γαλλία (1-0) και το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι έμειναν στο «μηδέν» στην επίθεση. Το Σάββατο η Ρεάλ νίκησε 1-2 τη Θέλτα και το γεγονός ότι οι Μπαπέ και Βινίσιους βρήκαν δίχτυα αποτελεί την πιο ευχάριστη είδηση για τον Κάρλος Αντσελότι.Η Ντόρτμουντ μέσα στη Μαδρίτη θα ψάξει μια άτυπη ρεβάνς για τον χαμένο τελικό τον Ιούνιο στο Γουέμπλεϊ. Οι Γερμανοί στο Champions League μετρούν 2 νίκες σε ισάριθμα ματς και με την Σέλτικ πρόσφεραν μια επιθετική παράσταση σκοράροντας 7 γκολ! Την Παρασκευή η Ντόρτμουντ νίκησε δύσκολα τη Σαν Πάουλι με πρωταγωνιστή τον Σερού Γκιρασί. Ο τελευταίος βρίσκεται σε φόρμα και σε 7 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις μετράει ισάριθμα γκολ.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ντόρτμουντ 1:1.47 Χ:5.05 2:6.00


Στο Τορίνο ξεχωρίζει η ιταλογερμανική «μάχη» ανάμεσα σε Γιουβέντους και Στουτγκάρδη. Η Γιούβε υπό τις οδηγίες του Τιάγκο Μότα έχει γίνει ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Στο Champions League ξεκίνησε ιδανικά (2/2) και στο τελευταίο της ματς νίκησε μέσα στη Λειψία (2-3) παίζοντας και με παίκτη λιγότερο. Επίσης, η Γιουβέντους στη Serie A και σε 8 αγωνιστικές είναι αήττητη, απέχει τρεις βαθμούς από την κορυφή και το Σάββατο νίκησε 1-0 τη Λάτσιο.

Η Στουτγκάρδη με ένα βαθμό σε 2 παιχνίδια στη διοργάνωση θα ρισκάρει μέσα στο Τορίνο, αφού σε αντίθετη περίπτωση θα χάσει σημαντικό έδαφος για τη συνέχεια στη διοργάνωση. Οι Γερμανοί θα πρέπει να βρουν λύσεις στον τομέα της κούρασης, αφού το Σάββατο απέναντι στην Μπάγερν κατέρρευσαν και στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκαν 4 γκολ!

Γιουβέντους – Στουτγκάρδη 1:1.87 Χ:3.85 2:4.05


Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στo Champions League.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.