Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λαμία – Αστέρας Aktor 0-0: «Άνοστη σούπα» στο «Αθανάσιος Διάκος» (video)

Λαμία – Αστέρας Aktor 0-0: «Άνοστη σούπα» στο «Αθανάσιος Διάκος» (video)

Συντάκτης: Βασίλης Γούσιος
Βασίλης Γούσιος
19/10/2024 22:27
Χωρίς νικητή και χωρίς σκορ (0-0) έληξε το ματς ανάμεσα σε Λαμία και Αστέρα Aktor στο «Αθανάσιος Διάκος» στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ελάχιστες οι καλές στιγμές στην αναμέτρηση, με τις δυο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται, με τους Αρκάδες πάντως να έχουν τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς, όταν ο Μακέντα στο 14’ βρήκε το δοκάρι του Κόστιτς με πονηρή ανάποδη κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μπαρτόλο.

Το θέαμα μάλιστα έγινε ακόμη χειρότερο στην επανάληψη, με την ομάδα του Παντελίδη, ο οποίος ντεμπούταρε σήμερα στον πάγκο του Αστέρα, να ψάχνει ωστόσο πιο «ενεργά» τη νίκη, παρ’ όλα αυτά, το 0-0 δεν έμελλε να αλλάξει.

Με αυτόν τον τρόπο οι Φθιώτες πήραν επιτέλους βαθμό μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες ανεβαίνοντας στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα και αφήνοντας πίσω την Athens Kallithea που παίζει αύριο (20/10), ενώ οι Τριπολιτσιώτες, παρέμειναν για τέταρτη σερί αγωνιστική αήττητοι, προσπερνώντας τον Παναθηναϊκό που αγωνίζεται εξίσου την Κυριακή, και «σκαρφαλώνοντας» στην 7η θέση.

Ο Μακέντα «άγγιξε» το γκολ για τους Αρκάδες

Με τη Λαμία να μπαίνει πιο επιθετικά και να προσπαθεί να αιφνιδιάσει, ξεκίνησε το παιχνίδι στο «Αθανάσιος Διάκος», και η ομάδα του Βόκολου ήταν αυτή που είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 9ο λεπτό, όταν ο Φουρτάδο έκανε τη σέντρα για τον Γκουίντο μέσα στην περιοχή των Αρκάδων, όμως η κεφαλιά του τελευταίου πέρασε εκτός.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ωστόσο ήταν άμεση, με τον Μακέντα πέντε λεπτά αργότερα ύστερα από το κόρνερ του Μπαρτόλο, να βρίσκει με πονηρή ανάποδη κεφαλιά το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Κόστιτς.



Από το σημείο εκείνο κι έπειτα, ο τραυματισμός του Αντράντε έριξε τους ρυθμούς, και έπρεπε να ξεπεράσουμε το μισάωρο για να «ανάψουν» πάλι τα «αίματα», με τον Βλαχομήτρο να απειλεί στο 34’ με κεφαλιά από την εκτέλεση κόρνερ του Φουρτάδο από τα αριστερά, παρ’ όλα αυτά η μπάλα πέρασε έξω.

Μάλιστα τρία λεπτά αργότερα, ένα παρόμοιο σκηνικό επαναλήφθηκε, με τον Φουρτάδο να σεντράρει από τα αριστερά και τον Βλαχομήτρο να πηδάει μαζί με τον Ντελί για την κεφαλιά, και τη μπάλα, πιθανότατα από το κεφάλι του παίκτη του Αστέρα, να παίρνει πορεία προς την εστία, ωστόσο ο Τσιντώτας αντέδρασε σωστά αποσοβώντας το γκολ.



Η απάντηση των φιλοξενούμενων πάντως ήταν γρήγορη και πάλι, με τον Χουχούμη στο 38’ να προσπαθεί με ένα δυνατό σουτ από πλάγια θέση να πιάσει στον «ύπνο» τον Κόστιτς, σημαδεύοντας στην κλειστή του γωνία, όμως ο πορτιέρο των Φθιωτών απέκρουσε με υπερένταση.

Αυτή ήταν και η τελευταία ενδιαφέρουσα στιγμή του πρώτου μέρους, στο οποίο πάντως κυριάρχησαν κυρίως οι δυνατές προσωπικές μονομαχίες.

Πλήρης… αλληλοεξουδετέρωση

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Αρκάδες επανήλθαν πιο «ορεξάτοι» πιέζοντας από την αρχή για ένα γκολ, ενώ στο 47’, διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι του Ραντόνια, παρ’ όλα αυτά, ο ρέφερι Κατοίκος σε συνεργασία με το VAR, θεώρησε πως δεν υπάρχει παράβαση.



Παρά το δυναμικό μπάσιμο των φιλοξενούμενων στην επανάληψη, ουσιαστική φάση δεν υπήρξε, ενώ με τα λεπτά να περνούν η Λαμία ισορρόπησε, μην μπορώντας βέβαια εξίσου να δημιουργήσει κάτι το ενδιαφέρον στα αντίπαλα καρέ.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι έπρεπε να φτάσουμε στο 73ο λεπτό για να έρθει η πρώτη μεγάλη φάση στο δεύτερο μέρος, και ήταν για τους Τριπολιτσιώτες, όταν ο Καλτσάς εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, οι Λαμιώτες δεν απομάκρυναν, με τη μπάλα να κολλά στη μικρή περιοχή, ωστόσο το σουτ του Τριανταφυλλόπουλου μπλόκαρε δύσκολα ο Κόστιτς.



Ήταν φανερό πάντως ότι μετά το 70’ η ομάδα του Παντελίδη πίεζε περισσότερο για να βρει το γκολ της νίκης, με τους γηπεδούχους ωστόσο να βγάζουν αντίδραση μετά το 80’ και στο 82’ να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, χάρη στην κεφαλιά του Ενρίκεζ, η οποία δεν βρήκε παρ’ όλα αυτά στόχο.

Το 0-0 έμοιαζε αναπόφευκτο, με τις δυο ομάδες πάντως να μην μένουν απογοητευμένες από το αποτέλεσμα.

Λαμία (Βόκολος): Κόστιτς, Κορνέζος, Αντράντε (24’ Γιαννούτσος), Σιόβας, Ραντόνια, Ρινγκ (72’ Σαραμαντάς), Νούνιες, Μπίκοβ, Φουρτάδο, Βλαχομήτρος (72’ Μέκιτς), Γκουίντο (58’ Ενρίκεζ)

Αστέρας Aktor (Παντελίδης): Τσιντώτας, Ντελί, Τριανταφυλλόπουλος, Άλχο, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι (67’ Τζανδάρης), Αλάγκμπε, Καλτσάς (86’ Τζίμας), Μπαρτόλο (93’ Μπιλέ), Κρέσπι (67’ Παλάσιος), Μακέντα


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Τελευταίες ειδήσεις