Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ με Ενισχυμένο Build A Bet*!

bwin: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ με Ενισχυμένο Build A Bet*!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
20/10/2024 00:02
Η «μάχη» ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ξεχωρίζει απόψε από το πρόγραμμα του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

bwin: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ με Ενισχυμένες Αποδόσεις!

Χωρίς περιθώρια…

Η ΑΕΚ μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό βλέπει την αποψινή σπουδαία αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ως την απόλυτη ευκαιρία για… restart! Η Ένωση μέχρι στιγμής μπορεί να διαθέτει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (2 γκολ παθητικό), όμως της λείπει το «εύκολο» γκολ. Συγκεκριμένα η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα σημειώνει 1 γκολ κάθε 11,4 τελικές. Για πρώτη φορά στη σεζόν χωρίς προβλήματα και απουσίες θα παραταχθεί η ΑΕΚ. Την πρώτη του νίκη στη Νέα Φιλαδέλφεια θα ψάξει με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του θα ψάξει απόψε ο ΠΑΟΚ. Τελευταίο «διπλό» των πρωταθλητών αυτό που καταγράφηκε το 2022 στο ΟΑΚΑ! Κορυφαία επιθετική γραμμή στο Πρωτάθλημα αυτή του ΠΑΟΚ με 1 γκολ ανά 7,6 τελικές. bwin- Πρώιμη Πληρωμή* & Ενισχυμένο Build A Bet*!

Δοκιμασία για «κόκκινους» και «μπλε»

Δεύτερο πολύ μεγάλο τεστ για τη Λίβερπουλ στην Premier League το απόγευμα, με τους «κόκκινους» να υποδέχονται την Τσέλσι. Το πρώτο ήταν το άνετο πέρασμα με 3-0 από το “Old Trafford”. Στην κορυφή του πρωταθλήματος η Λίβερπουλ με τον Σλοτ να έχει στόχο στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα να την επαναφέρει στον «θρόνο» του αγγλικού ποδόσφαιρου. Πολύ ανεβασμένη δείχνει φέτος η Τσέλσι, που βρίσκεται στην πρώτη τετράδα, έχει μόνο μία ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι και θέλει να επανέλθει στις πρώτες θέσεις της Premier League. Χωρίς νίκη σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Λιγκ Καπ παραμένει επί της Λίβερπουλ η Τσέλσι, ανεξαρτήτως έδρας, από τον Μάρτιο του 2021!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ