Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Σούπερ έπαθλα* από το Ελληνικό Πρωτάθλημα!

bwin - Σούπερ έπαθλα* από το Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/10/2024 00:02
Με τρεις αναμετρήσεις ξεκινά η δράση στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Σπουδαία αναμέτρηση στο “Vitality Stadium”, ανάμεσα σε Μπόρνμουθ και Άρσεναλ!

bwin- Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Σέντρα στο Ελληνικό Πρωτάθλημα

Επανεκκίνηση στα εθνικά πρωταθλήματα μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Σέντρα και στο Ελληνικό απόψε με τρία ματς. Στις 17:00 ο Βόλος υποδέχεται τον Πανσερραϊκό. Οι φιλοξενούμενοι ακόμα δεν έχουν πανηγυρίσει τη νίκη (μαζί με Καλλιθέα, Λαμία και Λεβαδειακό). Από το σπουδαίο «διπλό» επί του Ατρόμητου θα συνεχίσει την πορεία του ο Βόλος. Συνέχεια στο εξαιρετικό του ξεκίνημα θέλει να δώσει ο Παναιτωλικός, που αντιμετωπίζει στο Περιστέρι τον Ατρόμητο. Τα «καναρίνια» βρίσκονται με 11 βαθμούς στην 5η θέση και στο -3 από Άρη, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, που μοιράζονται την 2η, 3η και 4η θέση αντίστοιχα. Σέντρα του αγώνα στις 20:00. Μισή ώρα αργότερα η Λαμία θέλει να… κάνει σεφτέ επί του Αστέρα Τρίπολης. Τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία για την ομάδα από την Φθιώτιδα. Δύο νίκες, τρις ισοπαλίες (όλες 1-1) και δύο ήττες (αμφότερες εντός έδρας) για τον Αστέρα, που έχει ήδη αλλάξει δύο προπονητές και συνεχίζει με τον Σάββα Παντελίδη πλέον στον πάγκο του.bwin- Πρώιμη Πληρωμή* & Ενισχυμένο Build A Bet*!

Εκτός έδρας δοκιμασία για την Άρσεναλ

Το παιχνίδι που χωρίς αμφιβολία ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου στην Premier League είναι αυτό του “Vitality Stadium”, ανάμεσα σε Μπόρνμουθ και Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» έχουν ξεκάθαρα στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έπειτα από το 2004 και παιχνίδια όπως αυτά έχουν ένα μεγάλο… πρέπει από πάνω τους. Άλλωστε η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα είδε τη Λίβερπουλ να την προσπερνά (όπως και τη Σίτι) και πλέον οι «κόκκινοι» με 18 βαθμούς οδηγούν την κούρσα, με τους «πολίτες» και την Άρσεναλ ν’ ακολουθούν. Στους 8 βαθμούς οι γηπεδούχοι με δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και τρεις ήττες, όλες στα πέντε τελευταία!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ