Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αναντολού Εφές-Ολυμπιακός με Bet Builder και Σούπερ Αποδόσεις στην Betsson

Αναντολού Εφές-Ολυμπιακός με Bet Builder και Σούπερ Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/10/2024 00:02
Στο «Basketball Development Center», η Αναντολού Εφές υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική της regular season της Euroleague. Οι δύο ομάδες θέλουν να κλείσουν την πρώτη διαβολοβδομάδα της νέας περιόδου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού αμφότερες έχουν υψηλούς στόχους. Επιπλέον, προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους έπειτα από τις πολλές και σημαντικές αλλαγές που έγιναν στα ρόστερ τους.

Ο άσος της Αναντολού Εφές προσφέρεται στο 2,04** και το διπλό του Ολυμπιακού τοποθετείται στο 1,78** στην πλατφόρμα της Betsson. Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται και η παράταση. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ' ένα αθλητικό γεγονός. COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON

Η συνάντηση Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός είναι ανάμεσα σε ομάδες με ξεχωριστή παράδοση στην Ευρωλίγκα και δυνατά στατιστικά, οπότε τα πάντα θα κριθούν στον αγωνιστικό χώρο. Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις η Αναντολού Εφές έχει 25 νίκες και 24 ήττες, μετρώντας 6 διαδοχικές εντός έδρας επιτυχίες απέναντι στον Ολυμπιακό.

Στην πλατφόρμα της Betsson, το στοίχημα στο μπάσκετ είναι συναρπαστικό και υπάρχει μεγάλη γκάμα αγορών με άκρως ελκυστικές αποδόσεις που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες.

Η Αναντολού Εφές έδωσε τα κλειδιά μόνιμα στον προπονητή Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς (σ.σ. είχε αναλάβει ως υπηρεσιακός τον περασμένο Φεβρουάριο) και παράλληλα έκανε μεταγραφές πρώτης γραμμής, με τους φόργουορντ Τζόρνταν Νουόρα, Στάνλεϊ Τζόνσον, Ρόλαντς Σμιτς και τον σέντερ Βενσάν Πουαριέ. Επίσης, κράτησε και τους καλύτερούς της από την περασμένη σεζόν και ο στόχος της είναι να πάρει άνετα το εισιτήριο για τα play-off της Euroleague, αφού απουσίασε τα προηγούμενα δύο χρόνια από την postseason της διοργάνωσης. Την Τρίτη ηττήθηκε με 93-91 εκτός έδρας από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Ολυμπιακός για αυτήν τη σεζόν προετοιμάστηκε με στόχο να διεκδικήσει τον τίτλο. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να φτάσουν για 4η συνεχόμενη χρονιά στο Final 4, αλλά αυτήν τη φορά να κάνουν το καθοριστικό βήμα και να ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κατά διαστήματα δείχνει το τεράστιο ταλέντο της και τη δύναμή της και στις δύο πλευρές του παρκέ, αλλά ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός αναφέρει πως περιμένει να δει μεγαλύτερη διάρκεια καθώς και βήματα προς τη βελτίωση του συνόλου. Στο εντός έδρας παιχνίδι της Τρίτης με την Αρμάνι Μιλάνο ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 89-68.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*

Στην Ευρωλίγκα το στοίχημα είναι συγκλονιστικό με τις ομάδες να βρίσκουν αγωνιστικό ρυθμό και την αγωνιστική τους ταυτότητα. Ο Ολυμπιακός βάσει ταλέντου και εμπειρίας λογαριάζεται ισχυρός διεκδικητής για τον τίτλο και πληρώνει 4,20** για να στεφθεί Πρωταθλητής Ευρώπης, ενώ το να τερματίσει στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου δίνεται στο 3,75** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στο αγωνιστικό σκέλος του δυνατού ματς Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι διαχειριστούν σωστά τις ιδιαίτερες συνθήκες της αναμέτρησης που έρχεται έπειτα από απαιτητικά παιχνίδια. Στο μεταξύ, η Αναντολού Εφές δεν έχει στο μάξιμουμ τον γκαρντ Χόλατζ, ενώ ο Ολυμπιακός δεν έχει στο φουλ τους γκαρντ Έβανς, Γουίλιαμς – Γκος και τον σέντερ Μιλουτίνοφ.

Η Αναντολού Εφές και ο Ολυμπιακός θέλουν διακαώς τη νίκη προκειμένου να σκαρφαλώσουν στη βαθμολογία. Σε αυτό το πλαίσιο, το Over 158.5 συνολικοί πόντοι (με παράταση) βρίσκεται στο 1,98**, ενώ το Under 158.5 πόντοι προσφέρεται στο 1,81** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ