Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας η Ελλάδα

Προκριματικά Μουντιάλ: Στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας η Ελλάδα

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/10/2024 19:12
Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία της Ελλάδας στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας ενόψει της κλήρωσης για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026 που θα διεξαχθεί σε ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει πραγματοποιήσει σπουδαία πορεία έως τώρα στο Nations League, μετρώντας τέσσερις σερί νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και τα συγκεκριμένα αποτελέσματα το βοήθησαν να αναρριχηθεί σε θέση που του επιτρέπει να είναι στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας.

Η κλήρωση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις αρχές Δεκεμβρίου στην Ελβετία και το ενδιαφέρον είναι τεράστιο, καθώς η «γαλανόλευκη» δεν έχει δώσει το «παρών» σε τελική φάσης μεγάλης διοργάνωσης από το 2014 και το Μουντιάλ που έλαβε χώρα στη Βραζιλία.

Πλέον ο ενθουσιασμός και η ελπίδα έχουν επιστρέψει στο εσωτερικό της Εθνικής και σε συνδυασμό με την παρουσία της στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας, μπορεί να ελπίζει ότι θα ταξιδέψει στα γήπεδα της Βόρειας Αμερικής.

Οι 35 από τις 54 θέσεις των εθνικών ομάδων έχουν «κλειδώσει» αναφορικά με τα γκρουπ δυναμικότητας και πλέον η Ελλάδα θεωρείται σίγουρη για το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας, χάρη στην πολύ καλή παρουσία της στο Nations League.

Υπενθυμίζεται ότι θα κληρωθούν δώδεκα όμιλοι των πέντε ομάδων που θα συναντηθούν εντός κι εκτός έδρας, με το εισιτήριο για την τελική φάση να παίρνει μόνο η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή του κάθε γκρουπ.

Ωστόσο εφόσον το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κόψει πρώτο το νήμα στον όμιλο του Nations League, αυτόματα θα έχει αποκτήσει και μία δεύτερη ευκαιρία για να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για το Μουντιάλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.