Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πογκμπά: «Είμαι πολύ χαρούμενος και δεν αποκλείω να παίξω στη Λιγκ 1»

Πογκμπά: «Είμαι πολύ χαρούμενος και δεν αποκλείω να παίξω στη Λιγκ 1»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
15/10/2024 13:37
Ο Πολ Πογκμπά μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στα γήπεδα μετά την μείωση της ποινής του και αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα αναφορικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η ποινή αποκλεισμού του Γάλλου σταρ για χρήση απαγορευμένων ουσιών, που του επιβλήθηκε τον Αύγουστο του 2023, μειώθηκε από τέσσερα χρόνια σε 18 μήνες, όπως ανακοίνωσε CAS κι έτσι έχει το δικαίωμα να επιστρέψει στα γήπεδα από τον προσεχή Μάρτιο, αλλά καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο από τη Γιουβέντους η οποία δεν τον υπολογίζει ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σε συνέντευξη του στη γαλλική «Equipe» μίλησε για πρώτη φορά για τη μείωση της ποινής και την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση:

«Η απόφαση αυτή με έκανε πολύ χαρούμενο. Δεν είχα κάνει κάτι λάθος, οπότε γιατί να μου τιμωρήσουν με τετραετή αποκλεισμό; Μου δίνεται η δυνατότητα να επιστρέψω νωρίτερα σε αυτό που αγαπώ περισσότερο στη ζωή μου. Τώρα νιώθω σαν να μου δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία. Μου δίνεται πίσω κάτι που μου πήραν χωρίς λόγο. Ο Μάρτιος πλησιάζει πολύ γρήγορα και ανυπομονώ να ξαναπαίξω», τόνισε ο Πογκμπά και διέψευσε τις επαφές του με τη Μαρσέιγ, αλλά όχι και τις πιθανότητες να αγωνιστεί στο γαλλικό πρωτάθλημα προσθέτοντας:

«Γελάω με αυτό, διότι είναι μια ιστορία που ξεκίνησε από τον Πατρίς Εβρά, ο οποίος το ξεκίνησε για πλάκα. Έχω συμβόλαιο, οπότε δεν είμαι διαθέσιμος. Δεν έχω σκεφτεί τι θα κάνω, αφού δεν έχω επιστρέψει ακόμα από την τιμωρία. Έχω συμβόλαιο, οπότε σκεφτόμουν απλώς το πότε θα μπορέσω να επιστρέψω αφήνοντας πίσω μου όλη αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Δεν ξέρω τι θα φέρει το μέλλον και σίγουρα βέβαια δεν αποκλείω να παίξω στη Λιγκ 1».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.