Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόντε: «Η Γιουβέντους απέχει πολύ από τις υπερδυνάμεις»

Κόντε: «Η Γιουβέντους απέχει πολύ από τις υπερδυνάμεις»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/4/2013 02:17
Την ανωτερότητα της Μπάγερν Μονάχου παραδέχθηκε ο Αντόνιο Κόντε μετά την αναμέτρηση των Βαυαρών με τη Γιουβέντους (2-0), με τον τεχνικό των «μπιανκονέρι» να τονίζει πως η ομάδα του απέχει πολύ από τις υπερδυνάμεις του Ευρωπαικού ποδοσφαίρου.

Ο ιταλός τεχνικός τόνισε πως δεν έχει παράπονο από τους παίκτες του, ωστόσο ανέφερε πως η Μπάγερν ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια, δείχνοντας πως η ομάδα του χρειάζεται ακόμα δουλειά για να κοιτάξει στα μάτια τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης:

«Η Μπάγερν έδειξε πως είναι ανώτερη. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ δυνατή ομάδα, που είναι ανάμεσα στα φαβορί για τον τίτλο και έχει ισχυρό κίνητρο μετά την απώλειά της πέρσι. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Πρέπει να παραδεχτούμε πως οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι και κέρδισαν δίκαια. Αυτό πρέπει να μας δείξει πόσο ακόμη απέχουμε από τις υπερδυνάμεις της Ευρώπης.

Στην Ιταλία είμαστε πολύ δυνατοί, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να γίνουμε ανταγωνιστικοί και στο Champions League. Μην ξεχνάτε πως εκεί άλλες ομάδες μπορούν να ξοδέψουν πολλά εκατομμύρια για την ενίσχυσή τους, ενώ εμείς δεν έχουμε αυτή την πολυτέλεια».

Ο ίδιος στη συνέχεια μίλησε για τη ρεβάνς στο Τορίνο:

«Θα είναι πολύ δύσκολο να ανατρέψουμε το σκορ και να προκριθούμε, αλλά το ποδόσφαιρο μπορεί να κρύβει εκπλήξεις. Θα είναι για μας μία ακόμη εμπειρία στην προσπάθεια μας να βελτιωθούμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.