Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ο Εμπαπέ θέλει να αγωνίζεται μόνο στα σημαντικά ματς της Γαλλίας»

«Ο Εμπαπέ θέλει να αγωνίζεται μόνο στα σημαντικά ματς της Γαλλίας»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
13/10/2024 14:22
Γαλλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επιθυμία του Κιλιάν Εμπαπέ να παίζει μόνο σε σημαντικά ματς της Εθνικής!

Ο 25χρονος σταρ δεν βρίσκεται στην αποστολή των «μπλε» για τα ματς ματς του Nations League και ο δημοσιογράφος Σάντι Αουνά ανέφερε σήμερα (13/10) πως ο παίκτης έχει διαμηνύσει στη γαλλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου πως δεν θέλει να αγωνίζεται με την Εθνική αν δεν πρόκειται για κάποιο σοβαρό ματς, καθώς προτεραιότητά του είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και το να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα.

Όπως είναι φυσικό αυτό έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις και σφοδρή κρiτική για τον Εμπαπέ, ο οποίος φαίνεται πως φοβάται τυχόν ζητήματα τραυματισμού, κυρίως λόγω κόπωσης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν πάντως, σε σχετική ερώτηση για τον Εμπαπέ, που εθεάθη σε νυχτερινό μαγαζί στη Στοκχόλμη, την ώρα που οι «μπλε» ετοιμάζονται για το ματς με το Βέλγιο τη Δευτέρα (14/10), απάντησε: «Ο Κιλιάν ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα με τον σύλλογό του. Δεν μπορώ να ξέρω καν ποιο ήταν αυτό το πρόγραμμα. Από την πλευρά μου, ασχολούμαι μόνο με τους παίκτες που είναι παρόντες, έτσι κι αλλιώς μου έστειλε ένα μήνυμα πριν από τον αγώνα με το Ισραήλ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.