Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ ο Μανόλο Χιμένεθ

Επίσημο: Νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ ο Μανόλο Χιμένεθ

Συντάκτης: Βασίλης Γούσιος
Βασίλης Γούσιος
12/10/2024 12:26
Στην Κύπρο, για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, που μέχρι πρότινος είχε υπό την καθοδήγησή του τη Σέρο Πορτένιο, ομάδα από την Παραγουάη, συμφώνησε με τον σύλλογο της Λευκωσίας για συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας, ενώ θα είναι το τρίτο πρόσωπο που αναλαμβάνει τον ΑΠΟΕΛ στη φετινή σεζόν ύστερα από τους Νταβίδ Γκαγιέγο και Ζοσέ Ντομίνγκες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τον προπονητή Manuel Jiménez και το προπονητικό του επιτελείο.

Η συνεργασία είναι μονοετούς διαρκείας μέχρι και τον Μάιο του 2025.

Ο κ. Jiménez, έχει εργαστεί ως προπονητής στην Primera και στην Segunda División, έχει κατακτήσει Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας με την ΑΕΚ, είχε παρουσία στο πρωτάθλημα του Abu Dhabi ενώ πρόσφατα βρισκόταν στην Παραγουάη και στην τεχνική ηγεσία της Cerro Porteño.

Είναι γεννημένος στις 26/01/1964 στο Arahal της Ισπανίας και ως ποδοσφαιριστής αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες δόξες της Sevilla FC ενώ αγωνίστηκε και στην Εθνική Ισπανίας.

Ο κ. Jiménez θα έχει στο προπονητικό του επιτελείο ως βοηθό προπονητή τον Jesús Calderón Malagón, ως προπονητή φυσικής κατάστασης τον Sebastián López Bascón και ως προπονητή τερματοφυλάκων, τον Jacobo Sanz.

Καλωσορίζουμε τον Manolo Jiménez στη μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη ομάδα της Κύπρου και ευχόμαστε σε αυτόν και τους συνεργάτες του, να πανηγυρίσουν τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.