Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Ελλάδα - Ιρλανδία με Build A Bet* & Ενισχυμένες Αποδόσεις!

bwin - Ελλάδα - Ιρλανδία με Build A Bet* & Ενισχυμένες Αποδόσεις!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
13/10/2024 00:02
Ακόμα μία νίκη για να συνεχίσει το απόλυτο θέλει απόψε η Ελλάδα κόντρα στην Ιρλανδία, μετά τον θρίαμβο επί της Αγγλίας. Σέντρα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 21:45.

- Σούπερ αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Συνέχεια στο σερί μετά το έπος

Η Εθνική έγραψε μία από τις πιο «χρυσές» σελίδες στην ιστορία της μετά τη μυθική νίκη επί της Αγγλίας στο κατάμεστο «Γουέμπλεϊ». Η «γαλανόλευκη» επικράτησε 2-1 των «τριών λιονταριών» παίζοντας καλύτερα από τους γηπεδούχους, κάτι που καταδεικνύει και το επίπεδο της ομάδας. Πλέον οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχουν απέναντι τους την Ιρλανδία, σε ματς για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου της League B του Nations League. Η Ελλάδα έχει κάνει το 3x3 και θέλει να συνεχίσει την… προπαίδεια του τρία. Αναζητά τέταρτη σερί νίκη ώστε να παραμείνει όχι μόνο στην 1η θέση, αλλά και να διατηρήσει ή και να αυξήσει τη διαφορά της από την 2η Αγγλία. Η Εθνική καταγράφει την καλύτερη επιθετική επίδοση στον όμιλο της με 7 γκολ, όπως και την κορυφαία αμυντική με μόλις ένα τέρμα παθητικό, αυτό του Τζουντ Μπέλινγκχαμ στο «Γουέμπλεϊ»! Στο έπος του Λονδίνου δύο γκολ σημείωσε ο Βαγγέλης Παυλίδης, ο οποίος έκανε ότι ήθελε τους στόπερ της Αγγλίας. Δύο από τα εφτά τέρματα που σημείωσε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σημειώθηκαν στο 1ο ημίχρονο και τα υπόλοιπα πέντε στα δεύτερα 45 λεπτά, ενώ τρία μετά το 75’! Πλήγμα για τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς η απουσία του Κουλιεράκη, από το κέντρο της άμυνας, με τον διεθνή στόπερ να έχει συμπληρώσει κάρτες. - Αμέτρητα ειδικά στοιχήματα στο Nations League!

Επικίνδυνη αλλά δεν τρομάζει

Η Ιρλανδία προέρχεται κι εκείνη από νίκη και μάλιστα εκτός έδρας. Η σημερινή αντίπαλος της Εθνικής πέρασε με 2-1 από το Ελσίνκι ανατρέποντας το σκορ. Οι Φινλανδοί προηγήθηκαν στο 17’ με τον Πογιάνπαλο, όμως Σκέιλς (57’) και Μπρέιντι (88’) εν τέλει έδωσαν τους τρεις βαθμούς στην ομάδα τους. Για τον πρώτο γύρο η Ελλάδα πέρασε με 2-0 από το Δουβλίνο με τα τέρματα των Ιωαννίδη και Τζόλη.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ