Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΟΦΗ: Ξαφνική παραίτηση Δέλλα από τον πάγκο των Κρητικών - Αναλαμβάνει ο Ράσταβατς

ΟΦΗ: Ξαφνική παραίτηση Δέλλα από τον πάγκο των Κρητικών - Αναλαμβάνει ο Ράσταβατς

Συντάκτης: Βασίλης Γούσιος
Βασίλης Γούσιος
11/10/2024 10:24
Παρελθόν από την τεχνκή ηγεσία του ΟΦΗ είναι από το πρωί της Παρασκευής (11/10) ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο 48χρονος τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του στους Κρητικούς, με αιτία, όπως αναφέρει ο ίδιος, ένα σοβαρό προσωπικό του πρόβλημα, το οποίο δεν θέλησε να μοιραστεί στη δήλωση αποχώρησής του.

Ο άλλοτε πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας του 2004, είχε αναλάβει τον ΟΦΗ τον περασμένο Φλεβάρη, ενώ στην τρέχουσα σεζόν είχε κάνει ένα πολύ ελπιδοφόρο ξεκίνημα με 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες, ανεβάζοντας την ομάδα του Ηρακλείου στην 6η θέση.

Στο εξής, ο ΟΦΗ φαίνεται πως θα πορευθεί με τον πρώην προποπονητή του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς, που αποδεσμεύθηκε από τον πάγκο των Αρκάδων μετά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές, και με τον οποίο φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Τραϊανό Δέλλα, έπειτα από παραίτηση που υπέβαλλε για προσωπικό του λόγο, η οποία έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση.

Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας μέχρι και σήμερα, ο Τραϊανός Δέλλας και οι συνεργάτες του, κ.κ. Βασίλης Μπορμπόκης και Δημήτρης Μπουρουτζίκας, έδειξαν απόλυτο επαγγελματισμό και σεβασμό στον ΟΦΗ, κάνοντας ό, τι είναι δυνατόν για να επιτευχθούν οι στόχοι που τέθηκαν από κοινού.

Ευχόμαστε στον κ. Δέλλα και την οικογένειά του, αλλά και στους συνεργάτες του, να έχουν υγεία και να συνεχίσουν να προσφέρουν με τις γνώσεις τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δε σας λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν…»


Η δήλωση του Τραϊανού Δέλλα:

«Μετά από πολύ σκέψη και σε πλήρη συνεννόηση με τη διοίκηση, πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από την ομάδα, λόγω ενός πολύ σοβαρού προσωπικού προβλήματος.

Όλο αυτό το διάστημα προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις, μαζί με τους ποδοσφαιριστές μου, να δημιουργήσουμε αρχικά μια οικογένεια και στη συνέχεια μια ομάδα ανταγωνιστική, αντάξια της ιστορίας του ΟΦΗ και της Κρήτης, την οποία θα χαίρεται ο κόσμος να τη βλέπει μέσα στο γήπεδο.

Αισθάνομαι προνομιούχος που κατείχα τη θέση του προπονητή του ΟΦΗ για περίπου 8 μήνες και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της ομάδας, κ. Μιχάλη Μπούση και την οικογένειά του για την τιμή που μου έκαναν και την ευκαιρία που μου έδωσαν, να βρεθώ στο «τιμόνι» αυτής της ομάδας.

Ευχαριστώ τη διοίκηση και προσωπικά τους κ.κ. Μηνά Λυσάνδρου και Ηλία Πουρσανίδη για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε αυτούς τους μήνες.

Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου που καθημερινά δουλέψαμε πάρα πολύ για να βγάλουμε μέσα στο γήπεδο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα.

Ευχαριστώ τον κόσμο του ΟΦΗ για τη στήριξη και τον σεβασμό στο πρόσωπό μου και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές μου. Η σκληρή δουλειά που κάναμε, εύχομαι στο τέλος της σεζόν να τους ανταμείψει και να πετύχουν τους στόχους που, όλοι μαζί θέσαμε, στην αρχή της σεζόν»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.