Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γ’ Εθνική:  Εξασφάλισε την άνοδο η ΑΕΚ!

Γ’ Εθνική: Εξασφάλισε την άνοδο η ΑΕΚ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/4/2014 18:54
Με γκολ των Τζανετόπουλου (17’) και Ντακόλ (36’), η ΑΕΚ κέρδισε με 2-0 τη Κηφισιά στη Ριζούπολη και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο της στη Football League! Νέο χαμένο πέναλτι για την ομάδα του Δέλλα!

Η ΑΕΚ επιστρέφει! Μπροστά σε περισσότερους από 8000 φίλους της, η «Ένωση» κέρδισε με 2-0 την Κηφισιά στη Ριζούπολη και σφράγισε και μαθηματικά την άνοδο στην Football League, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Τραιανού Δέλλα ξεκίνησε δυνατά και στο 17’ πήρε προβάδισμα με γυριστό πλασέ του Τζανετόπουλου, ενώ στο 36’ ο Ντακόλ διπλασίασε το προβάδισμα της ΑΕΚ, πιάνοντας την κεφαλιά μετά από φάουλ του Ρόβα.

Στην επανάληψη, η «Ένωση» κέρδισε πέναλτι, ωστόσο ο Ντακόλ σημάδεψε το δοκάρι στο 58’, χάνοντας το 9ο από τα 14 πέναλτι που έχει εκτελέσει η ομάδα τη φετινή σεζόν!

Στα υπόλοιπα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να «κλειδώσει» την άνοδο στη Football League, εκεί όπου θα παλέψει τη νέα σεζόν προκειμένου να επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ!

Κηφισιά: Ιωσήπου, Στασινός, Καραμπάς, Τεγούσης, Κολοτούρος, Ανδρίκος, Γιόνδης (76' Χίσο), Αλιμπάς, Βέρμπης, Γκουτσούλας, Θανόπουλος.

ΑΕΚ: Βούρας, Τζανετόπουλος, Σταθάκης, Τσουμάγκας (64' Μούργκα), Γεωργέας, Κορδέρο, Ρόβας (80' Αργυρίου), Ντακόλ, Ανάκογλου (76' Ράμα), Πλατέλλας, Γροντής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.