Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός-Μπάγερν Μονάχου με Bet Builder και Σούπερ Αποδόσεις στην Betsson

Παναθηναϊκός-Μπάγερν Μονάχου με Bet Builder και Σούπερ Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
10/10/2024 10:52
Στο «ΟΑΚΑ» ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με την Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της regular season της Euroleague. Είναι το πρώτο εντός έδρας ματς των Πρωταθλητών Ευρώπης στο ανανεωμένο και μεταμορφωμένο σπίτι τους, που πλέον θα έχει και glass floor. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ψάχνει να κάνει το δύο στα δύο, ενώ η Μπάγερν Μονάχου πάει στο ματς με φόρα μετά τη νίκη της επί της Ρεάλ Μαδρίτης στην πρεμιέρα.

Ο άσος του Παναθηναϊκού προσφέρεται στο 1,18** και το διπλό της Μπάγερν Μονάχου ανεβαίνει στο 4,90** στην πλατφόρμα της Betsson. Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το ενδεχόμενο παράτασης. Στο μεταξύ, είναι διαθέσιμο το Bet Builder, η πιο δημοφιλής λειτουργία των τελευταίων ετών, με την οποία μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου κουπόνι, με διαφορετικές αγορές από τον ίδιο αγώνα.COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON
Στο σπουδαίο ματς Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου ο Παναθηναϊκός διαθέτει έναν σταθερό κορμό και τόσο σε στατιστικά και παράδοση στη Euroleague υπερέχει της Μπάγερν Μονάχου, έχοντας 9 νίκες έναντι 5 των Βαυαρών, των οποίων επικράτησε στις 3 τελευταίες συναντήσεις τους.

Στην πλατφόρμα της Betsson, μπάσκετ και στοίχημα συνδυάζονται άψογα και θα βρείτε ανεπανάληπτες επιλογές σε πληθώρα αγορών με απίθανες αποδόσεις. Στην πρεμιέρα τους οι δύο ομάδες κατέθεσαν τα διαπιστευτήρια της επιθετικής δύναμής τους. Σε αυτό το πλαίσιο το Over 160,5 συνολικοί πόντοι (με παράταση) δίνεται στο 1,84** και το αντίστοιχο Under τοποθετείται στο 1,94**.

Ο Παναθηναϊκός στην πρώτη αγωνιστική επιβλήθηκε με 87-77 της Άλμπα Βερολίνου εκτός έδρας. Η διαφορά ποιότητας ήταν ο καταλύτης ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον Παναθηναϊκό να μην παίζει όσο καλά θα ήθελε ο προπονητής Εργκίν Αταμάν. Αυτό συνεχίστηκε και στην πρεμιέρα του στην Basket League όπου ξεπέρασε με 80-66 την Καρδίτσα εκτός έδρας. Ωστόσο, υπάρχει η αισιοδοξία πως ο Παναθηναϊκός θα βρει τον καλό του εαυτό με την επιστροφή στην έδρα του και λαμβάνοντας ώθηση από τον κόσμο του, καθώς αυξάνεται και ο αγωνιστικός ρυθμός όσο προχωρούν οι υποχρεώσεις του.

Η Μπάγερν Μονάχου εντυπωσίασε στην πρεμιέρα της στη Euroleague. Νίκησε με 97-89 τη Ρεάλ Μαδρίτης εντός έδρας κι έδειξε πόσο σοβαρή ομάδα είναι υπό τις οδηγίες του Γκόρντον Χέρμπερτ, του προπονητή που εκτόξευσε την Εθνική Γερμανίας σε τεράστιες επιτυχίες. Θα παραταχθεί στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων έχοντας σημαντικό μομέντουμ μιας και μετράει τρεις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, με πιο πρόσφατη το 95-81 επί της Γκέτινγκεν εκτός έδρας για το πρωτάθλημα Γερμανίας.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*

Αγωνιστικά, τώρα, το Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου αποτελεί μεγάλο στοίχημα και για τις δύο ομάδες. Αφενός γιατί οι προπονητές Εργκίν Αταμάν και Γκόρντον Χέρμπερτ είναι σκακιστές και αφετέρου γιατί θα χρειαστεί οι δύο ομάδες να είναι προσηλωμένες σε κάθε λεπτομέρεια προκειμένου να βελτιώσουν τις πιθανότητές τους για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει στο μάξιμουμ τους γκαρντ Γκριγκόνις, Παπαπέτρου, τον φόργουορντ Όσμαν και τον σέντερ Αντετοκούνμπο. Η Μπάγερν Μονάχου, πάλι, δεν έχει σημαντικά προβλήματα.

Το ποιος θα αναδειχθεί νικητής της Ευρωλίγκας έχει κορυφαίες αποδόσεις και είναι στοίχημα με μεγάλο σασπένς, καθώς πολλές ομάδες ονειρεύονται τον τίτλο. Ο Παναθηναϊκός, πάντως, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας και πληρώνει 4,00** να διατηρήσει τα σκήπτρα του. Στο 4,25** τον ακολουθεί ο Ολυμπιακός, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρεται στο 6,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ