Stoixima στο ποδόσφαιρο

Συντάκτης: Agones team
Agones team
10/10/2024 03:58
Η Εθνική Αγγλίας και η Αγγλική Ομοσπονδία εξέδωσαν ανακοίνωση για το χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος γεννήθηκε στην Αγγλία και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στα αγγλικά γήπεδα.

Το γύρο του κόσμου έχει κάνει η τραγική είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του στη Γλυφάδα το βράδυ της Τετάρτης (9/10).

Η Εθνική Αγγλία, που αντιμετωπίζει σήμερα (10/10) της Εθνική Ελλάδας για το Nations League εξέφρασε συλλυπητήρια ανακοίνωση αναφέροντας και το γεγονός πως ο 31χρονος ποδοσφαιριστής ήταν κοντά και σε πολλούς Άγγλους διεθνείς, αφού γεννήθηκε και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην Αγγλία.

«Είμαστε πολύ λυπημένοι για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο Τζορτζ ήταν κοντά σε πολλούς παίκτες μας και εκπροσώπησε την Ελλάδα – τους αντιπάλους μας το βράδυ της Πέμπτης. Σκεφτόμαστε την οικογένεια του Τζορτζ, τους φίλους και τους συμπαίκτες του σε σύλλογο και χώρα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Από την πλευρά της η Αγγλική Ομοσπονδία (FA), ανέφερε τα εξής:

«Είμαστε συντετριμμένοι στο άκουσμα του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ σε ηλικία 31 ετών. Οι σκέψεις μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια πάνε στην οικογένεια, τους φίλους και τους συμπαίκτες του Τζορτζ στον σύλλογο και την χώρα του».