Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Άνετα η Ρεάλ με γκολ-«ζωγραφιές» του Ρονάλντο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Άνετα η Ρεάλ με γκολ-«ζωγραφιές» του Ρονάλντο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/4/2014 23:01
Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε κόντρα στην Οσασούνα η Ρεάλ, καθώς η «βασίλισσα» πήρε τη νίκη με 4-0 στο «Μπερναμπέου» και πλέον ετοιμάζεται για τον επαναληπτικό με την Μπάγερν στο Μόναχο. Δύο γκολαρές ο Ρονάλντο (6’, 52’), από ένα οι Ράμος (60’), Καρβαχάλ (83’).

Μπορεί κόντρα στη Μπάγερν να ήταν ανέτοιμος, ωστόσο απέναντι στην Οσασούνα ο Ρονάλντο έδειξε πανέτοιμος για τον επαναληπτικό με τους Βαυαρούς. Και αυτό διότι ο Πορτογάλος με δύο τρομερές «βολίδες» στο 6’ και στο 52’, έβαλε τις βάσεις για την εμφατική νίκη της Ρεάλ με 4-0 απέναντι στην ομάδα του Χάβι Γκράθια στο «Μπερναμπέου», που φέρνει τη «βασίλισσα» στο -3 από την Ατλέτικο.

Τα υπόλοιπα δύο τέρματα πέτυχαν οι Ράμος (60’) και Καρβαχάλ (83’), οι οποίοι διαμόρφωσαν το τελικό 4-0, σκορ που κρατάει ζωντανή την Ρεάλ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ξεκούρασε τους Πέπε, Κοεντράο, Μπενζεμά και Τσάμπι Αλόνσο (μπήκε στο 67’) ο Αντσελότι, καθώς σε τρείς ημέρες η «βασίλισσα» θα διεκδικήσει κόντρα στη Μπάγερν το εισιτήριο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.