Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καβάλα-Αστέρας Τρίπολης με Bet Builder και Κορυφαίες Αποδόσεις στην Betsson

Καβάλα-Αστέρας Τρίπολης με Bet Builder και Κορυφαίες Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
9/10/2024 00:02
Στο «Δημοτικό Στάδιο Ανθή Καραγιάννη» η Καβάλα αναμετριέται με τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 4ης φάσης για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Η Καβάλα, ομάδα της Super League 2, θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και την αναταραχή που επικρατεί στον Αστέρα Τρίπολης, μετά το ξαφνικό διαζύγιο με τον προπονητή Κλοντ Μακελελέ και την παρουσία του υπηρεσιακού τεχνικού, Γιάννη Δουβίκα.

Ο άσος της Καβάλας προσφέρεται στο 8,00** και το διπλό του Αστέρα Τρίπολης το συναντάμε χαμηλότερα στο 1,37** στην πλατφόρμα της Betsson. Επίσης, να σημειώσουμε ότι σε όλα τα μεγάλα ματς του κουπονιού είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON

Στο Καβάλα – Αστέρας Τρίπολης υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες που παίζουν σε διαφορετικές κατηγορίες, αλλά και στα στατιστικά και στην παράδοση υπάρχει απόσταση. Η ομάδα που θα περάσει θα παίξει με τη Ζάκυνθο στους «16». Υπενθυμίζουμε πως είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο παράτασης και πέναλτι.

Η Καβάλα επικράτησε στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Τα 4 τελευταία παιχνίδια τους ολοκληρώθηκαν με σκορ 1-0. Ο Αστέρας Τρίπολης μετράει μια νίκη ως φιλοξενούμενος της Καβάλας από το 2009.

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρεις όλες τις αγορές που θα χρειαστείς για online αθλητικά στοιχήματα, με συμφέρουσες επιλογές σε εξαιρετικά υψηλές αποδόσεις. Η Καβάλα και ο Αστέρας Τρίπολης θέλουν διακαώς τη νίκη προκειμένου να συνεχίσουν στη διοργάνωση με δεδομένο πως φιλοδοξούν να κάνουν μια μακρά πορεία σε αυτή. Το να κατακτήσει το τρόπαιο ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στο 15,00**, ενώ το να κάνει το ίδιο η Καβάλα φτάνει στο 500,00**.

Η Καβάλα έφτασε στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson καθώς ξεπέρασε με 4-2 τη Δόξα Βώλακα και με 2-1 στην παράταση τον Αιγέα Πλωμαρίου. Τώρα, θα βρει στο δρόμο της ένα μεγαλύτερο εμπόδιο, αλλά το γεγονός πως στην άλλη μεριά βρίσκεται η Ζάκυνθος, η μοναδική ομάδα Γ' Εθνικής που απομένει στον θεσμό, αυξάνει το κίνητρό της προκειμένου να παλέψει για την πρόκριση μιας και θα ήταν το φαβορί για να φτάσει στην 8άδα.

Ο Αστέρας Τρίπολης, από τη μεριά του, πηγαίνει στο ματς με την Καβάλα έχοντας υπηρεσιακό τεχνικό τον Γιάννη Δουβίκα κι ενώ τα στελέχη του κλαμπ βρίσκονται σε αναζήτηση του επόμενου μόνιμου προπονητή. Αυτό γιατί η διοίκηση χώρισε τους δρόμους της με τον Κλοντ Μακελελέ αν και τον είχε προσλάβει μόλις πρόσφατα. Ο Αστέρας Τρίπολης, πάντως, προέρχεται από εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί της Athens Kallithea για τη Super League, όπου πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Είναι αήττητος στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια του.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*

Σχετικά με τις συνθέσεις που θα διαλέξουν οι κόουτς στο Καβάλα εναντίον Αστέρας Τρίπολης, να τονίσουμε ότι η Καβάλα δεν αντιμετωπίζει πολύ σημαντικά προβλήματα, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης δεν αποκλείεται να έχει αλλαγές στη σύνθεσή του έπειτα και από την αλλαγή στον πάγκο του.

Το στοίχημα στο Κύπελλο Ελλάδας Betssonείναι συγκλονιστικό και αυτήν τη σεζόν, με το επίπεδο του ανταγωνισμού να είναι αυξημένο και πολλές ομάδες να νιώθουν πως μπορούν να πρωταγωνιστήσουν σε έναν θεσμό που προσφέρεται για εκπλήξεις. Μάλιστα, το ενδεχόμενο να φτάσει στον ημιτελικό ο Αστέρας Τρίπολης πληρώνει 1,80** και να παίξει στον τελικό δίνεται στο 4,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κατηγορία: Κύπελλο Ελλάδας Betsson, Ετικέτες: Καβάλα, Αστέρας Τρίπολης,