Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αστέρας Aktor: Τέλος ο Μακελελέ

Αστέρας Aktor: Τέλος ο Μακελελέ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
7/10/2024 13:18
Παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται ο Κλοντ Μακελελέ για τον Αστέρα Aktor, έχοντας καθίσει στον πάγκο τους τις τελευταίες 24 ημέρες και μόλις σε τρία επίσημα παιχνίδια.

Απίστευτο και όμως... ελληνικό, οι Αρκάδες έφεραν τον παλαίμαχο Γάλλο ποδοσφαιριστή μετά βαΐων και κλάδων στην Ελλάδα για να αντικαταστήσει τον Μίλαν Ράσταβατς.

Τελικά κάτι περισσότερο από δύο εβδομάδες αργότερα, η διοίκησή τους έχει αποφασίσει να τελειώσει τη συνεργασία μαζί του.

Αιτία φέρεται να είναι το γεγονός ότι παίρνει περίεργες αγωνιστικές αποφάσεις χρησιμοποιώντας ποδοσφαιριστές σε θέσεις που δεν έχουν συνηθίσει.

Παράλληλα δεν φαίνεται διατεθειμένος να αναδείξει ταλέντα των ακαδημιών και το κλίμα στα αποδυτήρια δεν είναι το καλύτερο δυνατό.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι τη Δευτέρα (7/10) ο Μακελελέ θα αποτελέσει κι επίσημα παρελθόν και θα γίνει αναζήτηση του αντικαταστάτη του ο οποίος μένει να φανεί ποιος θα είναι.

Έτσι λοιπόν η παρουσία του Γάλλου τεχνικού θα αποδειχθεί πολύ σύντομα, αν και ο απολογισμός του είναι δύο ισοπαλίες και μία νίκη!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.