Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Σοκ με Ιωαννίδη, χάνει τα ματς της Εθνικής και την Τσέλσι

Παναθηναϊκός: Σοκ με Ιωαννίδη, χάνει τα ματς της Εθνικής και την Τσέλσι

Συντάκτης: Βασίλης Γούσιος
Βασίλης Γούσιος
7/10/2024 13:22
Ιδιαίτερα σοβαρή αποδείχθηκε η θλάση που υπέστη ο Φώτης Ιωαννίδης στο χθεσινοβραδινό (6/10) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο 24χρονος επιθετικός έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 44ο λεπτό του ματς με τους «ερυθρόλευκους», με τη «ζημιά» τελικά να τον θέτει για τις επόμενες εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης, και να τον υποχρεώνει να απουσιάσει από πολύ σημαντικά παιχνίδια που αφορούν τόσο τους «πράσινους» όσο και την Εθνική Ομάδα.

Έτσι ο Ιωαννίδης χάνει σίγουρα τις μάχες της Εθνικής με Αγγλία (10/10) και Ιρλανδία (13/10) για το Nations League, ενώ νοκ άουτ θα είναι και κατά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, μένοντας εκτός από τον αγώνα με τον ΟΦΗ στις 20 Οκτωβρίου, όπως και από το πολύ μεγάλο παιχνίδι με την Τσέλσι τέσσερις ημέρες μετά, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Κόνφερενς Λιγκ.

Από εκεί πέρα, «παίζεται» η συμμετοχή του και στο ντέρμπι με τον Άρη στις 27 Οκτωβρίου, στο οποίο ο ίδιος θα κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.