Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Μοναδική προσφορά* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

bwin - Μοναδική προσφορά* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/10/2024 00:02
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται απόψε στο ΟΑΚΑ, στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει την 7η αγωνιστική του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

bwin - Build A Bet* στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός!

Ντέρμπι «αιωνίων»

Με πρωταρχικό στόχο τη νίκη θα παραταχτούν απόψε Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ. Κι οι δύο ομάδες χρειάζονται το «τρίποντο» για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία. Οι «πράσινοι» από την πλευρά τους για να μην αυξηθεί ακόμα περισσότερο η διαφορά από τις πρωτοπόρες θέσεις, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» για να κρατήσουν την κοντινή επαφή τους με την κορυφή. Στο «τριφύλλι» τα πράγματα δεν κυλούν όπως τα περιμέναν οι ιθύνοντες του συλλόγου, με την γκρίνια για τις κακές εμφανίσεις να πρωταγωνιστεί τον τελευταίο καιρό. Η απώλεια της νίκης μεσοβδόμαδα στο Europa Conference League κόντρα στην Μπάνια Λούκα δεν αντέστρεψε το κλίμα αμφισβήτησης προς το πρόσωπο του Αλόνσο και η αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό μπορεί να κρίνει το μέλλον του Ουρουγουανού τεχνικού στον πάγκο του «τριφυλλιού». Σε πολύ καλή κατάσταση δείχνει να βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την ήττα από τον Άρη στο πρωτάθλημα γύρισαν τον… διακόπτη και μετρούν μόνο νίκες. Μάλιστα, την περασμένη Πέμπτη απέδειξαν την δυναμική τους και στην Ευρώπη, νικώντας με 3-0 την Μπράγκα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Μεντιλίμπαρ και οι παίκτες του θέλουν να εκμεταλλευτούν το κακό… μομέντουμ των «πρασίνων», να χτυπήσουν στις αδυναμίες της άμυνας και να πανηγυρίσουν τη νίκη κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο. bwin - Σούπερ Αποδόσεις στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

H «παράδοση»

Σαφές προβάδισμα έχει τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός όταν υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην έδρα του. Στις 11 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο «αιωνίων» με γηπεδούχο το «τριφύλλι», ο Ολυμπιακός έχει πανηγυρίσει τη νίκη μόλις μία φορά. Αυτή καταγράφεται στις 16 Μάϊου 2021, όταν οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 4-1, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής των Play-Offs. Από έκεινο το ματς και έπειτα, οι «πράσινοι» μετρούν 4 νίκες, ενώ 6 αναμετρήσεις έχουν λήξει ισόπαλες.


*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ