Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με Bet Builder και Κορυφαίες Αποδόσεις στην Betsson

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με Bet Builder και Κορυφαίες Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/10/2024 00:02
Στο «ΟΑΚΑ» ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League. Πρόκειται για ένα μεγάλο ντέρμπι αιωνίων με τεράστια σημασία, υψηλές προσδοκίες και μεγάλες απαιτήσεις, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν να βρουν το δρόμο τους στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ προέρχονται από ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Ο άσος του Παναθηναϊκού δίνεται στο 2,70** και το διπλό του Ολυμπιακού προσφέρεται στο 2,65** στην πλατφόρμα της Betsson. Επίσης, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική. COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON

Ο Παναθηναϊκός τρέχει αήττητο σερί 6 αγώνων κόντρα στον Ολυμπιακό, με 4 νίκες σε αυτό το διάστημα, ενώ δεν ηττήθηκε στα 7 τελευταία παιχνίδια του απέναντι στον Ολυμπιακό όπου ήταν γηπεδούχος (3-4-0). Ο Ολυμπιακός έχει να νικήσει τον Παναθηναϊκό ως φιλοξενούμενος από το 2021.

Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα live στο ποδόσφαιρο σε εκατοντάδες αγορές με κορυφαίες αποδόσεις. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θεωρούν πως η νίκη είναι μονόδρομος στο ντέρμπι, μιας και προσπαθούν να αναπτύξουν μομέντουμ ενόψει της απαιτητικής συνέχειας. Το να είναι ευνοϊκό για τον Παναθηναϊκό το αποτέλεσμα του 1ου ημιχρόνου προσφέρεται στο 3,40**, ενώ το να προηγείται ο Ολυμπιακός στην ανάπαυλα φτάνει στο 3,35**.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει μπει στο πρωτάθλημα της Super League όσο καλά θα ήθελε. Μετά και την εκτός έδρας ήττα από την ΑΕΚ με 2-0 την περασμένη αγωνιστική, το ρεκόρ του γράφει: 2-2-2 με 6-6 γκολ (2-0-1, 4-2 γκολ εντός έδρας). Πρόκειται για μια καινούρια προσπάθεια με νέο προπονητή και χρειάζεται χρόνος. Την Πέμπτη προηγήθηκε στο 11’ του εκτός έδρας αγώνα με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα για το League Phase του Conference League, αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στο 50’ (1-1).

Ο Ολυμπιακός τα πηγαίνει καλύτερα από τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα. Το ρεκόρ του είναι 4-1-1 με 10-3 τέρματα (2-0-1, 6-2 γκολ εκτός έδρας). Την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε με 2-0 του Ατρόμητου εντός έδρας. Και ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαδικασία προσαρμογής των νέων προσώπων του και περιμένει περισσότερα από τα καινούρια αποκτήματα. Την Πέμπτη, πάντως, για το League Phase του Europa League, ήταν εξαιρετικός εντός έδρας με την Μπράγκα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, και επιβλήθηκε με 3-0.

Η κούρσα του τίτλου στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι ήδη άκρως ανταγωνιστική και το ποιος θα αναδειχθεί νικητής της Super League έχει συγκλονιστικές αποδόσεις. Ο Ολυμπιακός λογαριάζεται ως το μεγάλο φαβορί και προσφέρεται στο 2,30**, ενώ ο Παναθηναϊκός τοποθετείται στο 6,00** στην πλατφόρμα της Betsson. Ανάμεσά τους βρίσκονται η ΑΕΚ με απόδοση 3,50** και ο ΠΑΟΚ με 4,50**.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*

Στον αγωνιστικό τομέα του σπουδαίου ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός το στοίχημα που θέλουν να κερδίσουν οι δύο ομάδες είναι αυτό του ελέγχου. Έχουν παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο τρανζίσιον και θα επιχειρήσουν να το περιορίσουν, ενώ αμφότερες αναμένεται να επιδιώξουν να επιβάλουν τον ρυθμό τους στη μεσαία γραμμή.

Όσον αφορά στις συνθέσεις που θα παρακολουθήσουμε στο Παναθηναϊκός εναντίον Ολυμπιακός, να αναφέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει στο φουλ τον μπακ Βαγιαννίδη, ενώ ο Ολυμπιακός είναι σχεδόν πλήρης.

Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθεί Over 2,5 γκολ στο παιχνίδι δίνεται στο 2,29**, ενώ όσον αφορά τις κάρτες που θα βγουν στην αναμέτρηση, το Over 6,5 κάρτες εμφανίζεται στο 1,75** και το Under 6,5 κάρτες στο 2,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ