Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πανσερραϊκός-ΟΦΗ με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Πανσερραϊκός-ΟΦΗ με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/10/2024 00:02
Στο «Δημοτικό Γήπεδο Σερρών» ο Πανσερραϊκός φιλοξενεί τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League. Ο Πανσερραϊκός μετά την αλλαγή προπονητή και την επίτευξη της πρώτης του νίκης θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την έδρα του προκειμένου να συνεχίσει την ανοδική πορεία του. Από τη μεριά του, ο ΟΦΗ αναζητά την επιστροφή στις επιτυχίες γνωρίζοντας πως πρόκειται για μια δύσκολη αποστολή.

Ο άσος του Πανσερραϊκού βρίσκεται στο 2,65** και το διπλό του ΟΦΗ δίνεται στο 2,70** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό. COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON

Στο δυνατό παιχνίδι Πανσερραϊκός – ΟΦΗ ο Πανσερραϊκός έχει στο φετινό πρωτάθλημα 1-1-4 με 7-13 γκολ (0-1-1, 2-3 γκολ εντός έδρας), ενώ ο ΟΦΗ στέκεται στο 2-2-2 με 9-10 γκολ (1-1-1, 4-5 γκολ εκτός έδρας). Ο ΟΦΗ νίκησε στις 6 από τις τελευταίες 9 αναμετρήσεις του με τον Πανσερραϊκό, χάνοντας μόνο στη μία. Η τελευταία εκτός έδρας νίκη του επί του Πανσερραϊκού σημειώθηκε το 2017. Τα 3 πιο πρόσφατα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες είχαν Over 2,5 γκολ.

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για online στοίχημα σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις. Πανσερραϊκός και ΟΦΗ μας έχουν συνηθίσει σε συναρπαστικές μονομαχίες με πλούσιο θέαμα. Σε αυτό το περιβάλλον, το Over 2,5 γκολ προσφέρεται στο 2,16**, ενώ το Under 2,5 γκολ στο 1,69**.

Ο Πανσερραϊκός την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 2-1 της Λαμίας εκτός έδρας. Ήταν η πρώτη του νίκη στη Super League και η δεύτερη συνεχόμενη σε όλες τις διοργανώσεις μιας και προηγήθηκε το εκτός έδρας 1-0 επί της Λάρισας στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Έτσι, είναι άμεσος ο αντίκτυπος του καινούριου προπονητή, Χουάν Φεράντο, ο οποίος έχει καταφέρει να αλλάξει την εικόνα της ομάδας μέσα σε μόλις τρία ματς.

Ο ΟΦΗ, από την άλλη, είδε το πολύ καλό σερί του να φτάνει στο τέλος του καθώς ηττήθηκε με 2-1 από τον Παναιτωλικό εντός έδρας. Προηγήθηκε, αλλά δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά του ή έστω να αποφύγει την ήττα. Ακολούθησε ανασύνταξη και ο στόχος είναι να επιστρέψει στις πολύ καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα. Στις δύο τελευταίες εξόδους του έδειξε πολύ καλά στοιχεία απέναντι τον Βόλο (νίκη με 3-1) και τον Λεβαδειακό (1-1).

Η Super League και το στοίχημα είναι έννοιες συνυφασμένες μεταξύ τους καθώς το ελληνικό πρωτάθλημα με την καταιγιστική του δράση και τις σπουδαίες αναμετρήσεις του χαρίζει μοναδικές στιγμές και ανεπανάληπτες εμπειρίες.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*

Στο αγωνιστικό κομμάτι της δυνατής συνάντησης Πανσερραϊκός – ΟΦΗ το στοίχημα για τις δύο ομάδες έχει να κάνει με τη συνεχόμενη βελτίωση. Ο Πανσερραϊκός προσπαθεί να προσαρμοστεί σε νέα φιλοσοφία, ενώ ο ΟΦΗ ψάχνει να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ποιότητά του και την τακτική ποικιλία που του προσφέρουν οι παίκτες του.

Σχετικά με τις συνθέσεις που θα επιλεχθούν στο Πανσερραϊκός εναντίον ΟΦΗ από τους δύο προπονητές, να τονίσουμε ότι ο Πανσερραϊκός αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα με την απουσία του χαφ Περούτι, αλλά δεν επηρεάζουν την προσέγγισή του, ενώ ο ΟΦΗ είναι κι εκείνος σχεδόν πλήρης μιας και δεν έχει στο φουλ τον μεσοεπιθετικό Νέιρα. Ο συνδυασμός να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθούν Over 2,5 γκολπληρώνει 2,42** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ