Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Χωρίς Τσικίνιο και Γουίλιαν με Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Χωρίς Τσικίνιο και Γουίλιαν με Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/10/2024 14:20
Εκτός αποστολής για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έμειναν οι Τσικίνιο και Γουίλιαν, με τον πρώτο να αντιμετωπίζει ενοχλήσεις μετά το παιχνίδι με την Μπράγκα.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής (06/10, 20:30) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου στο Ρέντη, ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται οι Τσικίνιο και Γουίλιαν.

Ο πρώτος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις μετά το παιχνίδι με την Μπράγκα και δεν πρόλαβε το ντέρμπι ενώ ο δεύτερος «κόπηκε» από την αποστολή πιθανότατα με τεχνική απόφαση, καθώς δεν έχει προκύψει μέχρι στιγμής από το ρεπορτάζ κάποια πληροφορία για τραυματισμό.
Εκτός έμειναν επίσης και οι Αποστολόπουλος και Μπιανκόν.

Η αποστολή: Αναγνωστόπουλος, Κάρμο, Κοστίνια, Ντάνιελ Γκαρθία, Ελ Κααμπί, Μουζακίτης, Έσε, Ντόη, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Πιρόλα, Ροντινέι, Σέρτζιο Ολιβέιρα, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε, Γιάρεμτσουκ, Ρέτσος, Κωστούλας, Μασούρας, Μαρτίνς.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.