Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Πάνοπλος» για τον τελικό ο Παναθηναϊκός

«Πάνοπλος» για τον τελικό ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/4/2014 00:39
Την αποστολή του Παναθηναϊκού για τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο (26/4) ανακοίνωσε ο Γιάννης Αναστασίου. Εκτός ο Μπαϊράμι και οι Ντίνας, Μαρινάκης, Ρισβάνης.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν το πρώτο τους Κύπελλο μετά το 2010.

Από την προπόνηση της Παρασκευής έλειψε μόνο ο Μπαϊράμι, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής, ενώ εκτός για λόγους τακτικής έμειναν και οι Ντίνας, Μαριάνης και Ρισβάνης.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις δύο εναντίον πέντε, κυκλοφορία της μπάλας, δίτερμα, ενώ δόθηκε και βάρος στις στημένες φάσεις. Όσο αφορά την ενδεκάδα, ο Έλληνας τεχνικός δεν έδειξε τίποτα στη διάρκεια των προπονήσεων της εβδομάδας, αφήνοντας κλειστά τα χαρτιά του.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Σίλντεφελντ, Μέντες, Αμπέιντ, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλης, Κλωναρίδης, Ατζαγκούν και Πέτριτς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.