Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Σούπερ έπαθλα* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

bwin - Σούπερ έπαθλα* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
5/10/2024 00:02
Στο Αγρίνιο και κόντρα στον Παναιτωλικό δοκιμάζεται η ΑΕΚ στις 19:30. Επικίνδυνη έξοδος για την Λίβερπουλ, που αντιμετωπίζει την Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο.
bwin- Build A Bet* στο Παναιτωλικός - ΑΕΚ!

Νίκη κορυφής

Η ΑΕΚ ταξίδεψε στο Αγρίνιο για ν’ αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό με μοναδικό στόχο τη νίκη. Οι «κιτρινόμαυροι» μετά την ισοπαλία με την Καλλιθέα επέστρεψαν στις επιτυχίες στο αθηναϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα παραμένει η μοναδική στο Ελληνικό Πρωτάθλημα που είναι αήττητη, έπειτα από τις έξι πρώτες αγωνιστικές. Τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες, κορυφαία αμυντική επίδοση με μόλις ένα γκολ παθητικό και καλύτερη επίθεση με 11 τέρματα (μαζί με εκείνη του ΠΑΟΚ), οι αριθμοί που συνοδεύουν την πορεία της Ένωσης. Εξαιρετικό το ξεκίνημα του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα. Τα «καναρίνια» έχουν συγκεντρώσει 8 βαθμούς, βρίσκονται στην 5η θέση και στο -3 από την πρώτη τετράδα και τον Άρη! bwin- Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ με Ενισχυμένες Αποδόσεις!

«Διπλό» για να μην… βλέπει πίσω της

Η Λίβερπουλ με 15 βαθμούς βρίσκεται στην 1η θέση της Premier League και στο +1 από τη Μάντσεστερ Σίτι και την Άρσεναλ που επίσης διεκδικούν τον τίτλο του πρωταθλητή. Οι «κόκκινοι» στις 14:30 αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Κρίσταλ Πάλας που ψάχνει ακόμα την πρώτη τη νίκη στο πρωτάθλημα! Τρεις ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες για τους Λονδρέζους του Όλιβερ Γκλάσνερ. Η ομάδα του Σλοτ με μόλις 2 γκολ παθητικό διαθέτει την καλύτερη άμυνα της Premier League, με τον συντελεστή τερμάτων να βρίσκεται στο +10, καταγράφοντας την κορυφαία επίδοση έως τώρα. Στα περσινά ματς των δύο ομάδων πανηγύρισε ο φιλοξενούμενος. Η Πάλας έφυγε με 2-1 από το “Anfield”, ενώ η Λίβερπουλ με το 1-0 πήρε το «διπλό», που ψάχνει και σήμερα.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ