Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Σούπερ προσφορά* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Sportingbet - Σούπερ προσφορά* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/10/2024 00:02
Με το ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ πέφτει απόψε η… αυλαία της 7ης αγωνιστικής του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

- Build A Bet* στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

«Μονόδρομος» η νίκη

Σπουδαίο ματς αναμένεται να διεξαχθεί απόψε στο ΟΑΚΑ, όπου Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών. Αμφότεροι, προέρχονται από ευρωπαϊκές αναμετρήσεις μεσοβδόμαδα. Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να ξεκινήσουν νικηφόρα τις υποχρεώσεις στο Europa Conference League, καθώς ήρθαν ισόπαλοι (1-1) στην έδρα της Μπάνια Λούκα, ενώ αντίθετα, οι «ερυθρόλευκοι» κυριάρχησαν (3-0) απέναντι στην Μπράγκα και πήραν το πρώτο «τρίποντο» στην League Phase του Europa League. Διαφορετικό το κλίμα και στα δύο… στρατόπεδα, με τους γηπεδούχους να δέχονται σκληρή κριτική για την μέχρι στιγμής εικόνα τους. Η ομάδα του Αλόνσο και ο Ουρουγουανός θα ψάξουν τις… απαντήσεις κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο, καθώς σε περίπτωση νέας απώλειας βαθμών, ίσως υπάρξουν αλλαγές στον πάγκο του «τριφυλλιού». Η ήττα από τον Άρη την 5η αγωνιστική… ξύπνησε την ομάδα του Μεντιλίμπαρ, η οποία με 13 βαθμούς βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ένα μόλις πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Η ψυχολογία είναι στα ύψη μετά και την ευρωπαϊκή επιτυχία της περασμένης Πέμπτης και άπαντες στους Πειραιώτες θέλουν να εκμεταλλευτούν την αστάθεια που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός στην απόδοσή του. - Πρώιμη Πληρωμή* και Live Στοίχημα στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

H «παράδοση»

Προς την πλευρά του Παναθηναϊκού γέρνει η «παράδοση» των τελευταίων χρόνων. Στις 11 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο «αιωνίων» με γηπεδούχο το «τριφύλλι», ο Ολυμπιακός έχει.. γευτεί την χαρά τη νίκης μόλις μία φορά. Συγκεκριμένα, αυτή καταγράφεται στις 16 Μάϊου 2021, όταν οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 4-1, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής των Play-Offs εκείνης της σεζόν. Έκτοτε, οι «πράσινοι» μετρούν 4 νίκες, ενώ έξι αναμετρήσεις έχουν λήξει ισόπαλες.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ