Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Πρώιμη Πληρωμή* και Live Στοίχημα στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Sportingbet - Πρώιμη Πληρωμή* και Live Στοίχημα στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
5/10/2024 00:02
Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η… αυλαία της 7ης αγωνιστικής του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Στις 18:30, o Ατρόμητος υποδέχεται τον Βόλο στο Περιστέρι και μία ώρα αργότερα η ΑΕΚ δοκιμάζεται κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Στις 20:00, Άρης και Λαμία «μονομαχούν» στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

- - Build A Bet* στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

Επιστροφή στις νίκεςΜε μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών, Ατρόμητος και Βόλος έρχονται αντιμέτωποι στο Περιστέρι, στην αναμέτρηση που ανοίγει την 7η αγωνιστική του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Αμφότεροι, θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφεραν να… γευτούν την χαρά της νίκης. Οι Περιστεριώτες προέρχονται από εκτός έδρας ήττα (2-0) από τον Ολυμπιακό, βάζοντας τέλος στο σερί τους, ενώ οι Βολιώτες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας με την Καλλιθέα στο Πανθεσσαλικό. Η προϊστορία των δύο ομάδων τις τελευταίας έξι αναμετρήσεις στα δυτικά προάστια μοιράζεται στη μέση. Δύο νίκες μετρούν αμφότερες, ενώ οι υπόλοιποι αγώνες έληξαν ισόπαλοι.

Να παραμείνει πρώτη

Σε μία δύσκολη έδρα, όπως αυτή του Παναιτωλικού δοκιμάζεται απόψε η ΑΕΚ. Η Ένωση
ταξίδεψε στο Αγρίνιο με στόχο να περάσει νικηφόρα και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Αλμέιδα θέλει να εκμεταλλευτεί την ανεβασμένη ψυχολογία από τον ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και την… κούραση των υπόλοιπων διεκδικητών του τίτλου, καθώς μεσοβδόμαδα είχαν ευρωπαϊκού αγώνες. Στα αγωνιστικά, Λιβάι Γκαρσία και Γκατσίνοβιτς τέθηκαν στην διάθεση του Αργεντινού τεχνικού. Εντυπωσιακό το ξεκίνημα του Παναιτωλικού τη φετινή σεζόν, καθώς με οκτώ βαθμούς βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας. Οι Αγρινιώτες θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο… μοτίβο και η αναμέτρηση κόντρα στον «δικέφαλο αετό» είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να δούνε που βρίσκονται.

-- Σούπερ αποδόσεις στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

Ανεβασμένος βλέπει «τρίποντο»

Συνέχεια στο νικηφόρο του σερί θέλει να βάλει απόψε ο Άρης. Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται την Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με μοναδικό στόχο το 3x3. H ομάδα του Μάντζιου προέρχεται από νίκες κόντρα σε Ολυμπιακό (2-1) και ΠΑΟΚ (1-0) με αποτέλεσμα να… αναρριχηθεί στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα… πατήματα της ψάχνει ακόμα η Λαμία, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την περσινή ομάδα. Με πέντε βαθμούς βρίσκεται στην 12η θέση, έχοντας μόλις μία νίκη τις πρώτες έξι αγωνιστικές.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ