Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Vistabet – Σούπερ προσφορά* στη EuroLeague!

Vistabet – Σούπερ προσφορά* στη EuroLeague!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
4/10/2024 14:44
Ο Ολυμπιακός μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ ταξιδεύει στην Τουρκία για την πρεμιέρα του στη EuroLeague κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

– Οι αγώνες της EuroLeague παίζουν σε Ζωντανή Μετάδοση*!

Με ψυχολογία στην Τουρκία

Εντυπωσιακό το φετινό καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό, αφού στόχος του δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της EuroLeague. Οι Πειραιώτες έφτασαν πέρσι στο τρίτο διαδοχικό Final Four, ωστόσο δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν το τρόπαιο, ενώ εντός συνόρων πήραν το κύπελλο, όχι όμως και το πρωτάθλημα. Έτσι, τη φετινή σεζόν θέλουν να είναι απόλυτοι πρωταγωνιστές, γι’ αυτό και προέβησαν σε μεγάλες μεταγραφές. Ο Ολυμπιακός έκανε δικό του τον Βεζένκοφ, αλλά και τον Φουρνιέ, ενώ οι Ντόρσεϊ, Βιλντόσα και Εβανς ήρθαν να δώσουν κι άλλες λύσεις από την περιφέρεια. Με το δεξί στη νέα σεζόν, καθώς την Κυριακή κατέκτησε το Σούπερ Καπ επικρατώντας 86-85 του Παναθηναϊκού, με κορυφαίο τον Βεζένκοφ, αλλά και τον Πετρούσεφ, ο οποίος έμεινε και παρουσιάζει ένα εξαιρετικό πρόσωπο. Παραμένουν εκτός οι σέντερ Φαλ και Μιλουτίνοφ, όπως ο νεοαποκτηθείς γκαρντ Έβανς. Στην αποστολή για την Τουρκία ο φόργουορντ ΜακΚίσικ. Δυο επιθετικές ομάδες και στο 1.87 η απόδοση στη Vistabet να σημειωθούν over 156,5 πόντοι στον αγώνα.– Κορυφαίο live στους αγώνες της EuroLeague!

Με νέο πρόσωπο

Η Φενέρμπαχτσε άφησε πίσω της μια σεζόν με θετικό πρόσημο. Ειδικότερα, κατάφερε να φτάσει σε Final Four έπειτα από πέντε χρόνια, ωστόσο δεν μπόρεσε να διεκδικήσει και την κούπα. Εντός συνόρων έκανε το νταμπλ παρουσιάζοντας μεγάλη βελτίωση από τον Δεκέμβριο, όπου τα ηνία πήρε ο Γιασικεβίτσιους. Καλοκαίρι πολλών αλλαγών για «καναρίνια», απέκτησαν από τη Μακάμπι, τον εξαιρετικό γκαρντ Μπόλντγουιν και τον φόργουορντ Κόλσον, από την Αρμάνι Μιλάνο, τον γκαρντ Χολ και τον φόργουορντ, Μέλι. Παράλληλα, γέμισαν τη ρακέτα με τον σέντερ Μπιρτς, αλλά και τον θηριώδη σέντερ Μαριάνοβιτς. Ο δυναμικός φόργουορντ Χέις-Ντέιβις έμεινε στην ομάδα, ενώ αποχώρησαν οι Έλληνες Καλάθης, Ντόρσεϊ και Παπαγιάννης, ο Μότλεϊ, αλλά και οι Σέστινα, Νουά και Μαντάρ. Δεν μπήκε ιδανικά στη σεζόν, αφού ηττήθηκε στον τελικό του Σούπερ Καπ από την Εφές. Εκτός για το ματς, ο γκαρντ Μπιμπέροβιτς.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ