Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός-Μπράγκα με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Ολυμπιακός-Μπράγκα με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
3/10/2024 00:02
Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπράγκα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του League Phase του Europa League. Ο Ολυμπιακός βασίζεται στην έδρα του προκειμένου να πετύχει την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση και να βάλει τις βάσεις για την πρόκρισή του στη νοκ άουτ φάση. Η Μπράγκα, πάλι, έχει ήδη μια επιτυχία και ψάχνει ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο άσος του Ολυμπιακού προσφέρεται στο 2,13** και το διπλό της Μπράγκα βρίσκεται στο 3,36** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ' ένα αθλητικό γεγονός. COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON

Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα ποδόσφαιρο στο live σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις. Ο Ολυμπιακός θέλει διακαώς τη νίκη στο πρώτο του ευρωπαϊκό ματς εντός έδρας μετά την κατάκτηση του Conference League. Η επιλογή ημίχρονο/τελικό: 1/1 δίνεται στο 3,60**.

Στο πρώτο του παιχνίδι στο League Phase του Europa League, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-0 από τη Λυών εκτός έδρας. Είχε καλές στιγμές και θα μπορούσε να προηγηθεί, αλλά η άμυνά του λύγισε στο 65' και δέχθηκε το δεύτερο τέρμα στο 71'. Την Κυριακή επικράτησε 2-0 εντός έδρας του Ατρομήτου για τη Super League. Απέναντι σε πορτογαλικές ομάδες έχει 8 νίκες, 2 ισοπαλίες και 9 ήττες (21-25 γκολ).

Η Μπράγκα στην πρεμιέρα της στο League Phase του Europa League επιβλήθηκε με 2-1 της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 30' κι όταν όλα έμοιαζαν χαμένα, με δύο γκολ λίγο πριν από το φινάλε γύρισε το ματς και πήρε το τρίποντο. Ο προπονητής Κάρλος Καρβαλιάλ εργάστηκε στον Ολυμπιακό την περασμένη σεζόν. Την Κυριακή η Μπράγκα επιβλήθηκε με 4-0 της Ρίο Άβε για το πρωτάθλημα.

Το στοίχημα στο Europa League είναι συγκλονιστικό για ακόμη μια σεζόν. Ήδη από την πρεμιέρα η διοργάνωση προκάλεσε τις καλύτερες εντυπώσεις και δημιούργησε προσδοκίες για πλούσιο θέαμα σε κάθε αγωνιστική και ανεπανάληπτες εμπειρίες. Ο Ολυμπιακός είναι φιλόδοξος και θέλει να φτάσει μακριά, αλλά το να αποκλειστεί στο League Phase πληρώνει 2,05** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις του αγώνα του με την Μπράγκα το G/G+Over δίνεται στο 2,50** (από 2,25), ενώ το να σκοράρει οποτεδήποτε ο Χαράλαμπος Κωστούλας προσφέρεται στο 3,30** (από 3,00) στην πλατφόρμα της Betsson.

Πρώτο εντός για τον ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την FCSB στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του League Phase του Europa League. O ΠΑΟΚ αναζητά την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση, ενώ η FCSB πάει για το δύο στα δύο.Ο άσος του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο 1,65** και το διπλό της FCSB τοποθετείται στο 4,93** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στοίχημα και ποδόσφαιρο αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό καθώς θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις. Ο ΠΑΟΚ και η FCSB είναι διψασμένες ομάδες που παίζουν ανοικτά. Σε αυτό το περιβάλλον, ο συνδυασμός του άσου με το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο προσφέρεται στο 3,40**.

Στην πρεμιέρα του στο League Phase του Europa League ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 3-1 από τη Γαλατασαράι εκτός έδρας. Ήταν μαχητικός και ανταγωνιστικός στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, όπως και στο ματς που ακολούθησε, εντός έδρας με τον Άρη για τη Super League, όπου και πάλι έχασε (0-1). Απέναντι σε ρουμανικές ομάδες ο ΠΑΟΚ έχει 1 νίκη και 2 ήττες, με 1-6 γκολ. Φιλοδοξεί να κάνει μια μακρά πορεία στο Europa League, αλλά το ενδεχόμενο να αποκλειστεί στη League Phase τοποθετείται στο 1,55** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η FCSB διέλυσε με 4-1 τη Ρίγα εντός έδρας πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, ενώ την Κυριακή επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Σέπσι για το ρουμανικό πρωτάθλημα. Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις του αγώνα στην Τούμπα, το να προηγείται ο ΠΑΟΚ στο 1ο ημίχρονοπροσφέρεται στο 2,50** (από 2,25), ενώ το G/G&Over φτάνει στο 2,35** (από 2,15) στην πλατφόρμα της Betsson.

Ξεκίνημα από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη ο Παναθηναϊκός

Στο «Gradski Stadion» η Μπάνια Λούκα αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του League Phase του Conference League. Ο άσος της Μπάνια Λούκα δίνεται στο 5,50** και το διπλό του Παναθηναϊκού το συναντάμε στο 1,62** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Μπόρατς Μπάνια Λούκα ξεπέρασε την Εγκνάτια στα προκριματικά του Champions League, αλλά αποκλείστηκε από τον ΠΑΟΚ και συνέχισε στο Europa League. Εκεί προκρίθηκε επί της Κλάκσβικ, αλλά στη συνέχεια η Φερεντσβάρος την έστειλε στο Conference League. Την Κυριακή κέρδισε 2-0 εντός έδρας από το ημίχρονο τη Ράντνικ Μπιγιέλινα για το πρωτάθλημα της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης. Έχει 2 ήττες και 2-4 γκολ κόντρα σε ελληνικές ομάδες.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στον χορό της Ευρώπης από τα προκριματικά του Europa League. Άφησε έξω την Μπότεφ Πλόβντιβ και στη συνέχεια αποκλείστηκε από τον Άγιαξ. Στα προκριματικά του Conference League έκανε την υπέρβαση και απέκλεισε τη γαλλική Λανς. Την Κυριακή ηττήθηκε 2-0 εκτός έδρας από την ΑΕΚ για τη Super League.

Το στοίχημα στο Conference League ξεσηκώνει και αυτήν την αγωνιστική περίοδο. Ο Παναθηναϊκός νιώθει ικανός να φτάσει μακριά στη διοργάνωση και παρουσιάζεται έτοιμος για την πρόκληση που έχει μπροστά του. Μάλιστα, το να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου πληρώνει 17,00**. Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις του αγώνα με την Μπάνια Λούκα το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθεί Over 2,5 γκολ προσφέρεται στο 2,75** (από 2,50) στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ