Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρουμενίγκε: «Στο Μόναχο θα είναι κόλαση για τη Ρεάλ»

Ρουμενίγκε: «Στο Μόναχο θα είναι κόλαση για τη Ρεάλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/4/2014 19:20
Μια… κόλαση θα συναντήσουν οι παίκτες της Ρεάλ στον επαναληπτικό του Μονάχου με τη Μπάγερν, όπως προειδοποίησε ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε.

Ο γενικός διευθυντής της Μπάγερν μίλησε για την ήττα της ομάδας με 1-0 στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ρεάλ, τονίζοντας πως δεν ήταν επιθυμητό αποτέλεσμα για τους Βαυαρούς, ωστόσο προειδοποίησε τη «βασίλισσα» πως δεν θα πρέπει να αισθάνεται άνετα με αυτό, καθώς στο Μόναχο θα «θα καούν ακόμη και τα δέντρα» όπως χαρακτηριστικά είπε:

«Το 1-0 δεν είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα αλλά νομίζω πως την επόμενη Τρίτη, όταν θα αρχίσει ο επαναληπτικός στο Μόναχο θα καούν ακόμη και τα δέντρα. Θα έχουμε την στήριξη 70.000 οπαδών μας. Δεν νομίζω ότι οι υπεύθυνοι της Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι ευχαριστημένοι με αυτό το αποτέλεσμα».

«Ξέρουν τι τους περιμένει στο Μόναχο. Και το παιχνίδι τους κόντρα στην Ντόρτμουντ δεν ήταν καλό γι’ αυτούς. Ξέρω ότι η Μπάγερν εντός έδρας έχει την ποιότητα να μας υπενθυμίσει τι σημαίνει κόλαση. Η ήττα θέλει αντίδραση. Και την Τρίτη θα αντιδράσουμε
» δήλωσε ο Ρουμενίγκε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.