Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απόλλων Σμύρνης: Έφυγε από τη ζωή ο εμβληματικός πρώην πρόεδρος Κώστας Αλαμάνος

Απόλλων Σμύρνης: Έφυγε από τη ζωή ο εμβληματικός πρώην πρόεδρος Κώστας Αλαμάνος

Συντάκτης: Agones team
Agones team
2/10/2024 00:44
Ο Κώστας Αλαμάνος έφυγε την Τρίτη (1/10) από τη ζωή, σε ηλικία 89 ετών, βυθίζοντας στο πένθος όχι μόνο τον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά και ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πρόκειται για τον σπουδαιότερο παράγοντα όλων των εποχών για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και τον άνθρωπο ο οποίος ηγήθηκε διοικητικά του συλλόγου της Ριζούπολης για 26 ολόκληρα χρόνια, από το 1979 -όταν κι έγινε επαγγελματικό το ποδόσφαιρο στη χώρα- μέχρι το 2005.

Μάλιστα αποτελεί τον μακροβιότερο πρόεδρο όλων των εποχών όχι μόνο για τον Απόλλωνα αλλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά.

Το έργο του δεν αμφισβητείται από κανέναν και είναι χαρακτηριστικό ότι το 1998 είχε εκλεγεί πρόεδρος της ΕΠΑΕ, σε μία εποχή που η κόντρα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό ήταν πολύ μεγάλη, όμως και οι δύο «αιώνιοι» είχαν συμφωνήσει να πάρει το συγκεκριμένο πόστο.

Έπειτα από πολύμηνη νοσηλεία σε νοσοκομείο της Αθήνας, ο Κώστας Αλαμάνος άφησε την τελευταία του πνοή και η συγκεκριμένη είδηση σκόρπισε τη θλίψη στην οικογένεια του Απόλλωνα αλλά και συνολικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.