Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: Μαρσιάλ και Λαμέλα σε φουλ ρυθμούς ενόψει Παναιτωλικού

ΑΕΚ: Μαρσιάλ και Λαμέλα σε φουλ ρυθμούς ενόψει Παναιτωλικού

Συντάκτης: Βασίλης Γούσιος
Βασίλης Γούσιος
1/10/2024 14:07
Σε ρυθμούς… Παναιτωλικού έχει μπει πλέον η ΑΕΚ, θέλοντας να δώσει συνέχεια στη μεγάλη νίκη της επί του Παναθηναϊκού την περασμένη Κυριακή (29/9) στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η σημερινή (1/10) προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» στα Σπάτα περιελάμβανε ευχάριστα νέα για τον προπονητή του «Δικεφάλου», Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος είδε τους Αντονί Μαρσιάλ και Έρικ Λαμέλα να παίρνουν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα.

Έτσι, το πιθανότερο σενάριο «γράφει» ότι ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ντεμπουτάρει με τη φανέλα της ΑΕΚ στο παιχνίδι του Σαββάτου (5/10) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ενώ χρόνο συμμετοχής θα έχει σίγουρα και ο Αργεντινός σταρ της Ένωσης που έχει να αγωνιστεί από το ματς με τον Λεβαδειακό την 1η Σεπτεμβρίου, μιας και ταλαιπωρείτο από ενοχλήσεις όλο αυτό το διάστημα.

Παράλληλα, όσον αφορά τους Γκαρσία, Οντουμπάτζο, Μουκουντί και Γκατσίνοβιτς που είναι στα πιτς, αναμένεται προσεχώς να επανέλθουν εξίσου, μιας και όλοι ανεξαιρέτως βρίσκονται σε καλό δρόμο, και η επιστροφή τους στα γήπεδα δεν θα αργήσει.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.