Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάντζιος: «Μεγάλη νίκη, αποδείξαμε πως δεν κερδίσαμε τυχαία τον Ολυμπιακό»

Μάντζιος: «Μεγάλη νίκη, αποδείξαμε πως δεν κερδίσαμε τυχαία τον Ολυμπιακό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/9/2024 23:10
Απόλυτα ικανοποιημένος με τη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ ήταν ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος δήλωσε ότι η ομάδα του απέδειξε πως η επικράτηση επί του Ολυμπιακού την περασμένη αγωνιστική δεν είναι τυχαία και πως οι «κίτρινοι» θα γίνονται όλο και καλύτεροι.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Άρη στην Nova μετά το «διπλό» στην Τούμπα (1-0):

«Μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο στα πρώτα 25 λεπτά, στο τελευταίο κομμάτι αρχίσαμε τα αβίαστα λάθη με αποτέλεσμα να χάσουμε την ισορροπία μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε πάλι καλά, βρήκαμε το γκολ, κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη, όχι μόνο γοήτρου αλλά και βαθμολογική. Ανεβαίνουμε στη βαθμολογία και δείξαμε πως και η νίκη με τον Ολυμπιακό δεν ήταν η εξαίρεση και κερδίσαμε σήμερα μία πάρα πολύ καλή ομάδα με καλή εμφάνιση.

Έχουμε καλή ομάδα, παιδιά με εμπειρία, με προσωπικότητα και αρκετή ποιότητα. Θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι, θα έρθει και η ομοιογένεια. Μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα σήμερα. Θα ξεκουραστούμε και θα δούμε το επόμενο παιχνίδι. Εμείς κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας και κανέναν άλλον. Θέλουμε ισορροπία, σταθερότητα ως ομάδα. Έχουμε την μαγιά, θέλει υπομονή το πρωτάθλημα είναι μεγάλο, έχει δρόμο, όμως τα στοιχεία που δείχνουμε είναι πως είμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.