Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
29/9/2024 00:02
Στην «Αγιά Σοφιά» η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League. Η ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας της προκειμένου να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έχει μομέντουμ και στόχο να αποδείξει πως η δουλειά που γίνεται υπό τον Ντιέγκο Αλόνσο πιάνει τόπο.

Ο άσος της ΑΕΚ βρίσκεται στο 1,88** και το διπλό του Παναθηναϊκού εμφανίζεται στο 4,10** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, είναι διαθέσιμο το εργαλείο Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική. COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON

Στο παιχνίδι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός τα στατιστικά των δύο ομάδων ως τώρα στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχουν μεγάλη διαφορά, αλλά η πρόσφατη παράδοση στέκεται στη μεριά της ΑΕΚ. Μετράει 3 νίκες στα 7 τελευταία ντέρμπι της με τον Παναθηναϊκό, έχοντας μόνο μία ήττα. Είναι, επίσης, αήττητη στις τελευταίες 7 περιπτώσεις που τον υποδέχθηκε (4-3-0). Ο Παναθηναϊκός έχει να νικήσει την ΑΕΚ ως φιλοξενούμενος από το 2020.

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα live στο ποδόσφαιρο σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις. Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός θέλουν διακαώς μια μεγάλη νίκη που θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή τους ενόψει της απαιτητικής συνέχειας. Η επιλογή του Over 2,5 γκολ ανταμείβει με 1,80**, ενώ το αντίστοιχο Under το συναντάμε στο 2,02**.

Η ΑΕΚ είναι αήττητη ως τώρα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έπειτα από 5 αγωνιστικές έχει 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. Προέρχεται από 0-0 με την Athens Kallithea εκτός έδρας όπου δεν έπαιξε άσχημα, αλλά δεν ήταν αποτελεσματική στις τελικές προσπάθειες που δημιούργησε. Έπειτα από τις πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της ακόμη ψάχνει να βρει την ισορροπία της καθώς έχει επηρεαστεί και από πολλούς τραυματισμούς.

Ο Παναθηναϊκός την περασμένη αγωνιστική νίκησε με 3-1 τον Πανσερραϊκό πραγματοποιώντας πειστική εμφάνιση. Έτσι, άφησε πίσω του τα δύο στραβοπατήματα που είχαν προηγηθεί στη Super League και κοιτάζει το μέλλον του με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Παράλληλα, τα πολλά νέα μεταγραφικά αποκτήματα προσαρμόζονται στο κλαμπ και στις απαιτήσεις του προπονητή Ντιέγκο Αλόνσο.

Το ποιος θα είναι ο νικητής της Super League έχει άκρως ελκυστικές αποδόσεις και αποτελεί το πιο καυτό ερώτημα της σεζόν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ανταγωνισμός είναι άγριος για μια ακόμη αγωνιστική περίοδο και η εξέλιξη του πρωταθλήματος προμηνύεται συναρπαστική. Η ΑΕΚ πληρώνει στο 4,20** να κατακτήσει τον τίτλο, ενώ ο Παναθηναϊκός τοποθετείται στο 5,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*

Όσον αφορά στις συνθέσεις που θα επιλεχθούν στο ΑΕΚ εναντίον Παναθηναϊκός, να τονίσουμε ότι η ΑΕΚ δεν έχει στο μάξιμουμ τον τερματοφύλακα Μπρινιόλι, τους αμυντικούς Ρότα, Οντουμπάτζο, τους μέσους Λαμέλα, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς και Λιούμπιτσιτς και τον επιθετικό Γκαρσία.

Ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει πολύ σημαντικά προβλήματα, αλλά ακολουθεί ματς για το Conference League με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα και θα κληθεί να διαχειριστεί τις δυνάμεις του.

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις το να είναι είναι 1-0 το ακριβές σκορ του 1ου ημιχρόνου δίνεται στο 4,35** (από 3,95), ενώ το να σκοράρει το 1ο γκολ ο Παναθηναϊκός φτάνει στο 2,80** (από 2,55) στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Κατηγορία: Super League, Ετικέτες: ΑΕΚ, Παναθηναϊκός