Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρόεδρος Μπάγερν: «Παίκτης σαν τον Μουσιάλα… μια φορά στα 100 χρόνια!»

Πρόεδρος Μπάγερν: «Παίκτης σαν τον Μουσιάλα… μια φορά στα 100 χρόνια!»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
28/9/2024 12:27
Με αποθεωτικά λόγια μίλησε για τον Τζαμάλ Μουσιάλα σε δηλώσεις του, ο Χέρμπερτ Χάινερ.

Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου έπλεξε το εγκώμιο του 21χρονου wonderkid της ομάδας του Κομπανί, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά πως τέτοιος παίκτης βγαίνει μια φορά στα 100 χρόνια, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο συμβόλαιο του Γερμανού άσου, το οποίο λήγει το 2026, σημειώνοντας πως γίνεται μεγάλη προσπάθεια για την επέκτασή του, μιας και δεν είναι λίγα τα κλαμπ της ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που έχουν σκοπό να τον «κλέψουν».

«Πρέπει να πω ότι τον λατρεύουμε. Η επέκταση του συμβολαίου του, έχει γίνει θέμα κράτους. Είναι ένας παίκτης που έρχεται μια φορά στα 100 χρόνια και φυσικά ο κύριος στόχος μας είναι να παραμείνει μακροπρόθεσμα στη Μπάγερν», ήταν τα λόγια του Χάινερ.

Ο Μουσιάλα πάντως έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά και στη σεζόν που διανύουμε, έχοντας ήδη τρία γκολ και μία ασίστ σε τέσσερις αγωνιστικές στην Μπουντεσλίγκα, μετρώντας κι άλλες δύο τελικές πάσες στο Τσάμπιονς Λιγκ, τις οποίες είχε μοιράσει στην πρεμιέρα των Βαυαρών στη League Phase, όπου η Μπάγερν «ισοπέδωσε» την άτυχη Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 9-2 στο Μόναχο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.