Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σιμεόνε: «Πλέον έχει προβάδισμα η Τσέλσι»

Σιμεόνε: «Πλέον έχει προβάδισμα η Τσέλσι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/4/2014 02:32
Τον πρώτο λόγο δίνει στην Τσέλσι ο τεχνικός της Ατλέτικο Ντιέγκο Σιμεόνε μετά το 0-0 των δύο ομάδων στο «Βιθέντε Καλντερόν», με τον Αργεντινό τεχνικό ωστόσο να προσθέτει πως η ομάδα του θα πάει στο Λονδίνο για να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην Τσέλσι έδωσε το προβάδισμα μετά το 0-0 του «Βιθέντε Καλντερόν» ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος έκανε λόγο για ένα πολύ σκληρό παιχνίδι όπου οι δύο ομάδες ήταν πολύ προσεκτικές, με τον ίδιο να προσθέτει πως το παιχνίδι στο Λονδίνο θα είναι πιο ανοικτό και η ομάδα του θα κυνηγήσει την πρόκριση:

«Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, όπου κανείς δεν μπόρεσε να πάρει προβάδισμα καθώς οι δύο ομάδες ήταν πολύ προσεκτικές. Προσπαθήσαμε να βρούμε ένα γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Πλέον η Τσέλσι έχει ένα προβάδισμα για να φτάσει στον τελικό. Πιστεύω πως το παιχνίδι στο Λονδίνο θα είναι πιο ανοικτό, η Τσέλσι έχει το πλεονέκτημα να παίζει στην έδρα της όπου πάντα αποδίδει καλύτερα, αλλά θα πάμε στο Λονδίνο για να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Ο νικητής του ματς θα πάει στον τελικό
».

Για την αμυντική τακτική του Μουρίνιο: «Ο κάθε προπονητής βλέπει τι παίκτες έχει και καταστρώνει αναλόγως τα πλάνα του. Αφού η Τσέλσι πήρε αυτό που ήθελε, καλά έκανε ο προπονητής τους και έπαιξε έτσι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.