Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έτσι θα είναι το νέο «Άνφιλντ» (pics)

Έτσι θα είναι το νέο «Άνφιλντ» (pics)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/4/2014 18:48
Η «Daily Mail» έβγαλε στη δημοσιότητα τα σχέδια που δείχνουν τη μορφή που θα πάρει το «Άνφιλντ» έπειτα από την αύξηση της χωρητικότητάς του! Στις 58.500 θέσεις θα φτάσει γήπεδο της Λίβερπουλ, με τα έργα να είναι προγραμματισμένα να ολοκληρωθούν το 2018.

Τις πρώτες φωτογραφίες για το πώς θα δείχνει το «Άνφιλντ» στο άμεσο μέλλον μετά τα έργα επέκτασης του, έβγαλε στη δημοσιότητα η «Daily Mail»!

Έτσι θα είναι το νέο «Άνφιλντ» (pics)
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η χωρητικότητα του γηπέδου της Λίβερπουλ θα αυξηθεί από τις 45.276 θέσεις στις 58.500, πράγμα που θα κάνει το «Άνφιλντ» το τρίτο μεγαλύτερο γήπεδο της Αγγλίας, πίσω από το «Ολντ Τράφορντ» και το «Έμιρεϊτς», μέχρις ότου βέβαια ολοκληρωθεί η επέκταση του «Έτιχαντ», που θα φτάσει στις 61.500 θέσεις.

Παράλληλα γίνεται γνωστό πως τα έργα επέκτασης θα ολοκληρωθούν το 2018, ενώ το κόστος του εγχειρήματος υπολογίζεται στα 150 εκατ. λίρες.

Μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, οι διοικούντες τη Λίβερπουλ θα έχουν καταθέσει στο Συμβούλιο της πόλης την αίτηση για την τελευταία άδεια, ενώ στα έργα προβλέπεται και η ανάπλαση της γύρω περιοχής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.