Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Γκολ κι έπαθλα* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

bwin - Γκολ κι έπαθλα* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
28/9/2024 00:02
Με δύο αναμετρήσεις εκκινεί η 6η αγωνιστική του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Ξεχωρίζουν το Νιουκάστλ - Μάντσεστερ Σίτι και το Γουλβς - Λίβερπουλ από την Premier League.

- Μοναδική προσφορά* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Σέντρα σε Βόλο και Τρίπολη

Από την περιφέρεια ξεκινά η δράση στα γήπεδα του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Στις 17:00 ο Βόλος παίζει εντός έδρας με την Καλλιθέα. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στην έναρξη της σεζόν παίζοντας μεταξύ άλλων με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Πλέον ψάχνουν την πρώτη νίκη, μετά την επιστροφή τους στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδόσφαιρου. Ο Βόλος μπορεί να έχει μία νίκη, όμως με ακόμα πέντε ήττες βρίσκεται στην 13η και προτελευταία θέση. Στις 20:00 ο Αστέρας μετά το μεγάλο «διπλό» της πρεμιέρας θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Απέναντι του βρίσκει τον Λεβαδειακό, ο οποίος αναζητά ακόμα τους πρώτους τρεις βαθμούς. - Χιλιάδες ειδικά στοιχήματα στην Premier League!

Κούρσα για τον τίτλο

Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ, δύο από τις ομάδες που θα «μονομαχήσουν» για την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League αγωνίζονται σήμερα εκτός έδρας. Οι «πολίτες» βρίσκονται στην 1η θέση, προέρχονται από το μεγάλο ματς με την Άρσεναλ (ακόμα μία ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο). Στις 14:30 παίζουν στην έδρα της Νιουκάστλ, η οποία έχει ξεκάθαρο στόχο την επιστροφή στην πρώτη τετράδα. Την κορυφαία επιθετική επίδοση καταγράφει η Σίτι με 13 γκολ. Η Λίβερπουλ είναι στους 12 βαθμούς και στο -1 από την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα. Το οξύμωρο με τους «κόκκινους» είναι πως έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ, ωστόσο αυτό ήταν στην εντός έδρας ήττα από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Στις 19:30 θέλουν να περάσουν από την έδρα της Γουλβς, για να «χτυπήσουν» την 1η θέση και ανάλογα με το αποτέλεσμα της Σίτι.
  
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ   
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ