Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκουαρδιόλα: «Αν χάσουμε το πρωτάθλημα, θα είναι εξαιτίας του τραυματισμού του Ρόδρι»

Γκουαρδιόλα: «Αν χάσουμε το πρωτάθλημα, θα είναι εξαιτίας του τραυματισμού του Ρόδρι»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/9/2024 17:43
Σε σοκ βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες το «στρατόπεδο» της Μάντσεστερ Σίτι, μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό του Ρόδρι στο πρόσφατο ντέρμπι με την Άρσεναλ.

Ο Ισπανός χαφ αναμένεται να απουσιάσει σε όλη τη φετινή σεζόν, και έτσι δημιουργείται ένα τεράστιο κενό στη μεσαία γραμμή των «Πολιτών», το οποίο σύμφωνα με τον προπονητή, Πεπ Γκουαρδιόλα, ενδέχεται να οδηγήσει στην απώλεια του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ.

«Αν δεν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, θα φταίει ο τραυματισμός του Ρόδρι. Είμαστε πιο δυνατοί με αυτόν, όπως και με τον Άκε, τον Μπομπ και τον Κέβιν, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν το θέλουμε, όμως πρέπει να το αποδεχτούμε. Ως σύλλογος, έχουμε υπέροχους παίκτες και είμαι βέβαιος ότι θα βρούμε μια λύση.

Ο Ρόδρι υποβλήθηκε σε επέμβαση και θα είναι έτοιμος για την επόμενη σεζόν. Δυστυχώς, για αυτή τη χρονιά, τα πράγματα τελείωσαν γι' αυτόν. Ήταν το χειρότερο δυνατό σενάριο, αλλά αυτά συμβαίνουν. Θα είμαστε δίπλα του για να τον στηρίξουμε κατά τη διάρκεια της αποκατάστασής του. Δεν έχουμε παίκτη που να μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως αυτά που μας προσφέρει, όμως όλοι μαζί μπορούμε να καλύψουμε το κενό που αφήνει. Πρέπει να το διαχειριστούμε ως ομάδα και να προσαρμοστούμε στους πολλούς αγώνες που έρχονται χωρίς έναν τόσο σημαντικό παίκτη»
, ήταν τα λόγια του 53χρονου τεχνικού ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Νιούκαστλ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.