Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Mεντιλίμπαρ: «H Λυών μας πίεσε - Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας»

Mεντιλίμπαρ: «H Λυών μας πίεσε - Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/9/2024 00:24
O Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Λυών στη Γαλλία μίλησε για την αλλαγή του συστήματος αλλά και για τις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού παραδέχθηκε πως η γαλλική ομάδα έπαιξε πολύ καλά και δεν επέτρεψε στους «ερυθρόλευκους» να βγάλουν το σχέδιο που είχαν στο μυαλό τους.

Επιπλέον ο Βάσκος τεχνικός μίλησε για το νέο φορμάτ της διοργάνωσης αλλά και για τους νέους παίκτες του Ολυμπιακού, με αφορμή και τη συμμετοχή του Κωστούλα στην αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα τoυ ANT1:

«Ο αντίπαλος έπαιξε πολύ καλά. Μας πίεσε. εμείς είχαμε δυο-τρεις καλές ευκαιρίες αλλά όταν δεν τις εκμεταλλεύεσαι στα εκτός έδρα παιχνίδια το πληρώνεις. Οι γηπεδούχοι σκόραραν και έτσι ηττηθήκαμε.

Αλλάξαμε το σύστημα μας, η ιδέα ήταν να παίξουμε επιθετικά και να είμασταν ψηλά. Οι τραυματισμοί του Μασούρα και του Ζέλσον μας άλλαξαν τα σχέδια. Θέλαμε να βγάλουμε παίκτες από πίσω, τον Ορτέγκα και τον Ροντινέι. Δεν τα καταφέραμε, θέλαμε να ανέβουμε πιο ψηλά απ΄ ότι κάναμε αλλά μείναμε πίσω.

Έχει αλλάξει η δομή της διοργάνωση και δεν ξέρουμε πόσους βαθμούς θέλουμε για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας και γενικά όσα έρθουν. Αν χάσεις θα είσαι δύσκολα.

Τώρα θέλουμε να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε. Ξέρουμε πως η χρονιά θα είναι έτσι με συνεχόμενα παιχνίδια και θέλουμε οι παίκτες μας να είναι έτοιμοι. Όσον αφορά τους νέους, είναι παιδιά που έχουν κάνει καλή προετοιμασία και θα μας βοηθήσουν. Σίγουρα θα βρεθούν ευκαιρίες για όλους»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.