Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σταμάτησε το ποδόσφαιρο ο Τόσιτς

Σταμάτησε το ποδόσφαιρο ο Τόσιτς

Συντάκτης: Agones team
Agones team
26/9/2024 14:53
Την απόσυρσή του από τα γήπεδα ανακοίνωσε ο Ζόραν Τόσιτς ο οποίος μέχρι το φινάλε της περασμένης σεζόν έπαιζε στη Stoiximan Super League με τη Λαμία.

Ο 37χρονος Σέρβος ποδοσφαιριστής θεωρήθηκε από μικρή ηλικία ένα πολύ μεγάλο ταλέντο.

Στα 22 του χρόνια πήρε μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως δεν «έπιασε» και δεν μπόρεσε να στεριώσει.

Τον Ιανουάριο του 2023 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Λαμίας και μάλιστα κατάφερε να τη βοηθήσει να εξασφαλίσει την παραμονή της τη σεζόν 2022/23.

Συνολικά κατέγραψε 35 εμφανίσεις με την ομάδα της Φθιώτιδας και σημείωσε τρία γκολ, μοιράζοντας και πέντε ασίστ.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Δυστυχώς, όλα τα καλά έχουν ένα τέλος. Ήλπιζα ότι αυτή η στιγμή δεν θα ερχόταν ποτέ, αλλά τώρα είμαι σίγουρος ότι ήρθε η ώρα να τερματίσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα.

Ως παιδί ονειρευόμουν να παίξω για την Παρτιζάν, τη Σερβία και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και ήμουν αρκετά τυχερός ώστε να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα στα 21 μου. godi. Από την Μπάνατ και την Παρτιζάν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Κολωνία και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πίσω στην Παρτιζάν, μετά στην Taizhou Yuanda, στην Tobol και τέλος στον ΠΑΣ Λαμία.

Πολλά τρόπαια, νίκες, σκαμπανεβάσματα αλλά η αγάπη ήταν πάντα εκεί. Ευχαριστώ την οικογένειά μου που έκανε δυνατό αυτό το ταξίδι. Ευχαριστώ τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και όλους όσους ήταν μαζί μου όλα αυτά τα 20 χρόνια. Είμαι ιδιαίτερα περήφανος για τα 10 χρόνια που παίζω για τη χώρα μου, τη Σερβία. Πάντα εμφανιζόμουν για την εθνική ομάδα με ιδιαίτερη επιθυμία. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς των συλλόγων όπου αγωνίστηκα, ένιωθα πάντα πραγματική υποστήριξη.

Φεύγω από το ποδόσφαιρο, αλλά το ποδόσφαιρο εξακολουθεί να παραμένει η μεγαλύτερη αγάπη και το πάθος μου. Τα λέμε σε κάποιον άλλο ρόλο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.